Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: “ Είμαι αισιόδοξος για την πρόκριση ”

Klopp: “ Είμαι αισιόδοξος για την πρόκριση ”

3 εκτός έδρας παιχνίδια έχει δώσει μέχρι στιγμής για το Uefa Champions League η Liverpool και μετρά ισάριθμες ήττες, αυτό βέβαια δεν απογοητεύει τον Jürgen Klopp.

Ο Γερμανός παρά την κακή εμφάνιση των Reds στο Παρίσι εμφανίστηκε αισιόδοξος για την πρόκριση της ομάδας στη φάση των 16.

“ Όσες συνεντέυξεις και να δώσω αναφορικά με αυτό το παιχνίδι πάλι δεν θα είναι καλά τα πράγματα. Τα λάθη ξεκίνησαν από την αρχή, όταν και πήραμε ένα μικρό ρίσκο με τη σύνθεσή μας. Με την ποιότητα που έχουν ήταν δύσκολο για εμάς. ”

“ Πρώτα νομίζω πως έκανε δύο επεμβάσεις ο Alisson και έπειτα ήρθε το δεξί του Bernat και η αντεπίθεση για το δεύτερο γκολ. Ήταν μεγάλη απειλή οι αντεπιθέσεις τους. Όπως ξαναείπα, εμείς πήραμε το ρίσκο μας και εκείνοι μας επιτέθηκαν με την ταχύτητά τους. Δεν έφταιγε η αμυντική μας λειτουργία. ”

“ Στο δεύτερο ημίχρονο εμφανιστήκαμε πιο οργανωμένοι, αλλά εκείνοι λειτούργησαν καλά και έκλεισαν τις γραμμές, που ήταν ανοιχτές στο πρώτο μέρος. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Πρέπει να αξιοποιείς την ευκαιρία όταν σου δίνεται. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν είχαμε. ”

“ Δύο συνεχόμενες φορές ήμασταν η καλύτερη ομάδα από άποψη Fair play στην Αγγλία και σήμερα (χθες) φανήκαμε σαν χασάπηδες αν κρίνεις από τις κίτρινες κάρτες που δεχθήκαμε. Ήταν έξυπνο από την Paris. Εμείς είμαστε εκνευρισμένοι τώρα. ”

Για την υπόθεση πρόκριση ο Klopp είπε : 

“ Φυσικά και είμαι αισιόδοξος. Χρειαζόμαστε το Anfield ξανά και πρέπει να φτιάξουμε μια πολύ ξεχωριστή ατμόσφαιρα. Η Napoli είναι μια καλή ομάδα και έπαιξε και στον μεταξύ μας αγώνα πολύ καλά, αν και εμείς δεν ήμασταν καλοί εκείνο το βράδυ. Ο αγώνας όμως είναι στις 11 Δεκέμβρη και αυτό σημαίνει πως έχουμε 13 μέρες μπροστά μας, για να προετοιμαστούμε και να αλλάξουμε πράγματα. ”

Δεν τα κατάφερε στο Παρίσι η Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com