Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ανανεώθηκε το συμβόλαιο του Thomas Gronnemark

Ανανεώθηκε το συμβόλαιο του Thomas Gronnemark

Ημέρα ανανεώσεων ήταν η Πέμπτη για τη Liverpool, καθώς εκτός από το συμβόλαιο του Sadio Mane ανανεώθηκε και εκείνο του προπονητή των πλαγιών άουτ, Thomas Gronnemark.

Ο Δάνος δουλεύει εδώ και περίπου 3 μήνες στην ομάδα και όλοι στο Melwood έχουν μείνει ικανοποιημένοι με την μέχρι τώρα δουλειά του, οπότε αποφασίστηκε η συνεργασία των δύο πλευρών να ανανεωθεί μέχρι τον Ιούνιο του 2019. Δεν αποκλείεται να υπάρξει και άλλη ανανέωση, αν ο Klopp και οι συνεργάτες του συνεχίσουν να είναι ευχαριστημένοι από τη δουλειά του.

Μετά την υπογραφή του συμβολαίου του, ο Gronnemark μίλησε στο BBC :

“ Το πλάγιο του Gomez στο παιχνίδι της Αγγλίας με την Κροατία έδειξε ότι τα πλάγια μπορούν να γίνουν ένα πολύ χρήσιμο όπλο και για τη Liverpool και για την Αγγλία. ”

“ Δεν πιστεύω ότι θα χρησιμοποιείται πολύ συχνά, αλλά πλέον οι αντίπαλοι πρέπει να σκέφτουν και δεύτερη φορά αν θα παραχωρήσουν ένα πλάγιο. ”

“ Η ανανέωση της συνεργασίας μου με τη Liverpool δείχνει ότι η δουλειά που έχω κάνει με τους παίκτες αναγνωρίζεται. Η ομάδα είναι ικανοποιημένη από τη δουλειά μου. Ελπίζω η προσπάθειά μας και η σκληρή μας δουλειά να μας ανταμείψει τον Μάιο, όταν δηλαδή θα τελειωσεί η σεζόν. ”

Παραμένει στη Liverpool ο Δανός τεχνικός, Thomas Gronnemark.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com