Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Στην πόρτα της εξόδου τον Γενάρη οι Clyne, Solanke και Origi

Στην πόρτα της εξόδου τον Γενάρη οι Clyne, Solanke και Origi

Βρισκόμαστε μόλις 1.5 μήνα μακριά από την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου και πολλά μεταγραφικά σενάρια έχουν ήδη εμφανιστεί. Μερικά αφορούν αποχωρήσεις παικτών από το Anfield, όπως του Nathaniel Clyne.

Ο Άγγλος δεξιός οπισθοφύλακας ήταν βασικός και αναντικατάστατος μέχρι τη σεζόν 2016-17, όμως μετά τον τραυματισμό του έχασε τελείως τη θέση του από τον Alexander-Arnold. Πλέον, η αποχώρηση φαντάζει μονόδρομος για τον πρώην διεθνή, καθώς δύσκολα θα καταφέρει να βρει χρόνο συμμετοχής. Μετράει μόλις μια εμφάνιση τη φετινή σεζόν. Κόντρα στην Chelsea για το Carabao Cup.

Παρόμοιες είναι και οι καταστάσεις των Solanke και Origi, σύμφωνα με τον έγκυρο Ian Doyle της Liverpool Echo. Όσο στη Liverpool υπάρχουν οι Sadio Mane, Mo Salah, Bobby Firmino και Xherdan Shaqiri, θεωρείται αρκετά δύσκολο να αγωνιστεί κάποιος άλλος επιθετικογενής ποδοσφαιριστής.

Ο Solanke δεν έχει καμία συμμετοχή με την πρώτη ομάδα τη φετινή σεζόν και τις περισσότερες φορές δεν βρίσκεται στην τελική 18αδα. Την περσινή σεζόν ο νεαρός Άγγλος χρησιμοποιήθηκε σε 26 αγώνες, όμως τα πράγματα είναι πολύ διαφορετικά φέτος και πιθανότατα θα παραχωρηθεί δανεικός.

Ο Divock Origi ήταν όλο το καλοκαίρι σε λίστα υπό παραχώρησης και υπήρξε ενδιαφέρον από ομάδες, όπως η Dortmund, χωρίς να επέλθει συμφωνία. Δύσκολα δεν θα δει την έξοδο τον Ιανουάριο.

Μονόδρομος η αποχώρηση για τον Origi.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com