Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: “ Θέλω να βρίσκω την κατάλληλη θέση για τους παίκτες ”

Klopp: “ Θέλω να βρίσκω την κατάλληλη θέση για τους παίκτες ”

Αλλαγές στο σύστημα και στην τακτική της ομάδας επιχειρεί να κάνει τον τελευταίο καιρό ο Jürgen Klopp, κυρίως λόγω του ευχάριστου πονοκέφαλου, που έχει με τον Xherdan Shaqiri.

Ο Γερμανός χρησιμοποιεί αρκετά το 4-2-3-1 στην προσπάθειά του να χωρέσει στην αρχική ενδεκάδα τον Ελβετό άσο. Για το λόγο ρωτήθηκε για το συγκεκριμένο σύστημα και εξήγησε γιατί το χρησιμοποιεί.

“ Το έχουμε χρησιμοποιήσει κατά καιρούς. Δεν είναι το χρησιμοποιήσαμε μόνο στην αρχή, όταν ήρθα δηλαδή. ”

“ Το χρησιμοποιήσαμε και πέρυσι. Νομίζω και στο τελευταίο παιχνίδι. Έχουμε χρησιμοποιήσει διάφορα συστήματα. Δεν ασχολούμαι και πολύ με τέτοια θέματα όμως. Δεν θέλω να γράφουν οι εφημερίδες διάφορα για τα συστήματά μου”

“ Είμαι σίγουρος ότι έχουμε χρησιμοποιήσει και τον ρόμβο, διότι θυμάμαι να έχουμε παίξει με δύο επιθετικούς. Όποτε μου δίνεται η ευκαιρία να βάλω και δεύτερο στράικερ το κάνω. ” είπε ο Klopp στο Premier League Productions

“ Όταν αγωνιζόμαστε με 3 μπροστά, το σύστημα μας είναι κάπως έτσι. Μπορεί να είναι 4-5-1 ή 4-3-3. Βέβαια, προτιμώ το 4-2-3-1 ή ακόμα και το 4-4-1-1 τις περισσότερες φορές. Το 4-2-3-1 είναι ένα καλό σύστημα. ”

“ Πάντως, δεν έχουν όλα να κάνουν με το σύστημα. Εγώ προσπαθώ να βρίσκω την κατάλληλη θέση για όλους τους παίκτες μου. Αυτή είναι η δουλειά μου. Έτσι βοηθάω την ομάδα. Αν μπορώ να το κάνω με το συγκεκριμένο σύστημα, τότε όλα καλά. Αν όχι μπορούμε στις προπονήσεις της εβδομάδας να δοκιμάσουμε κάτι διαφορετικό. ”

“ Δεν χρειάζεται να κάνουμε το ποδόσφαιρο πιο περίπλοκο και δύσκολο από ότι είναι. Αν οι παίκτες χρειάζονται μια ώρα, για να καταλαβούν ένα σύστημα, τότε υπάρχει πρόβλημα. ”

Με 4-2-3-1 αγωνίστηκε την Κυριακή η Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com