Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σάρωσε τα Northwest Football Awards η Liverpool!

Σάρωσε τα Northwest Football Awards η Liverpool!

Τεράστια επιτυχία σημείωσε η Liverpool στα Northest Football Awards. Η ετήσια τελετή πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ στο Manchester και οι Reds κέρδισαν συνολικά 5 βραβεία.

Τα βραβεία αφορούν τις εμφανίσεις των παικτών κατά τη διάρκεια της σεζόν 2017-18 και καλύτερος παίκτης δεν μπορούσε να ήταν άλλος από τον Mohamed Salah. Ο Αιγύπτιος σκόραρε 44 τέρματα σε 52 εμφανίσεις την περσινή σεζόν με την κόκκινη φανέλα και δικαίως πήρε ακόμη ένα βραβείο.

Οι Reds πήραν και το βραβείο του καλύτερου νέου παίκτη της σεζόν με τον Trent Alexander-Arnold. Ο νεαρός οπισθοφύλακας όχι μόνο κατάφερε πέρυσι να καθιερωθεί στο βασικό σχήμα της ομάδας, αλλά αγωνίστηκε και στο Παγκόσμιο Κύπελλο με την Εθνική ομάδα της Αγγλίας.

Η Liverpool κέρδισε το αντίστοιχο βραβείο και στην κατηγορία των γυναικών με την Niamh Charles να είναι η νικήτρια. Η Charles υπέγραψε πέρσι το πρώτο της επαγγελματικό συμβόλαιο με τους Reds και βγήκε τρίτη με την Αγγλία στο Παγκόσμιο Κύπελλο γυναικών κάτω των 20 ετών.

Ο Alex Oxlade-Chamberlain ήταν ο νικητής του καλύτερου γκολ της χρονιάς. Φυσικά για το τρομερό τέρμα που σημείωσε στον πρώτο προημιτελικό του Uefa Champions League κόντρα στην Manchester City.

Μάλιστα, ο Ox βρέθηκε στην τελετή και έκανε δηλώσεις μετά την παραλαβή του βραβείου του :

“ Σας ευχαριστώ όλους που ψηφίσατε το γκολ μου ως το καλύτερο της σεζόν. Αποτελεί μια από τις καλύτερες στιγμές της καριέρας μου, διότι κατάφερα να σημειώσω ένα τόσο όμορφο τέρμα σε προημιτελικό του Champions League. ”

Τέλος, η Liverpool κατέκτησε άλλο ένα βραβείο. Αυτό του, Best Club Marketing, Sponsorship or Engagement. Για το περίφημο βίντεο στο επίσημο Youtube κανάλι της ομάδας με την φάρσα του Mohamed Salah.

Στη Liverpool το γκολ της σεζόν.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com