Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Το μήνυμα του Shaqiri στους οπαδούς τις Liverpool

Το μήνυμα του Shaqiri στους οπαδούς τις Liverpool

Για δεύτερη φορά με τη φανέλα της Liverpool σκόραρε ο Xherdan Shaqiri στον προχθεσινό αγώνα κόντρα στη Fulham και έδειξε να απολαμβάνει ιδιαίτερα τη στιγμή του γκολ.

Ήταν ξανά μπροστά στο Kop, όπως και το πρώτο που σημείωσε στον αγώνα με την Cardiff. Κάτι πολύ σημαντικό για εκείνον, όπως δήλωσε ο ίδιος.

“ Είναι πάντα πολύ όμορφο να παίρνεις το χειροκρότημα του κόσμου και να ξέρεις ότι σε στηρίζουν. Έχουμε σπουδαίους οπαδούς. Σκόραρα ξανά μπροστά στο Kop και ήταν ένα πολύ όμορφο συναίσθημα. ”

“ Η σέντρα από τον Andrew ήταν πολύ καλή. Όταν έχεις καλούς συμπαίκτες δίπλα σου, γίνεσαι και εσύ καλύτερος παίκτης. Τότε είναι που επιτίθεσαι και έχεις περισσότερη κατοχή από τον αντίπαλο. ”

“ Έχουμε μια πολύ καλή και νεανική ομάδα. Πάμε ήδη πολύ καλά. Είμαι περήφανος που ανήκω στον σύλλογο. Θέλω να πραγματοποιώ καλές εμφανίσεις για τον προπονητή και για τους οπαδούς μας. ”

“ Πρέπει να είσαι έτοιμος, προκειμένου να κάνεις καθημερινή προπόνηση και να βελτιώνεσαι. Εγώ νιώθω καλά και όποτε μου δίνεται η ευκαιρία δίνω τον καλύτερό μου εαυτό. ”

Ο Shaqiri μίλησε και για τον Jürgen Klopp :

“ Ο προπονητής θέλει να απολαμβάνω το ποδόσφαιρο και αυτό είναι το πιο σημαντικό. Επίσης, θέλει να με κάνει να δείξω το επιθετικό μου ταλέντο στο χορτάρι. Να κάνω αισθητή την παρουσία μου και να βοηθώ την ομάδα. ”

Δύο γκολ μπροστά στο Kop έχει σκοράρει ο Shaqiri.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com