Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Fernando Torres: “ Να πάρει φέτος το πρωτάθλημα η Liverpool ”

Fernando Torres: “ Να πάρει φέτος το πρωτάθλημα η Liverpool ”

30 πόντους από τους διαθέσιμους 36 έχει συγκεντρώσει μέχρι στιγμής η Liverpool στη φετινή Premier League και είναι ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου. Ο πρώην άσος των Reds, Fernando Torres εξέφρασε μέσω του Sky Sports την επιθυμία του να δει τη Liverpool πρωταθλήτρια φέτος.

Πάντως, ο Ισπανός επιθετικός δεν έδειξε να έχει ξεχάσει και το πέρασμα του από την Chelsea.

“ Θέλω και η Liverpool και η Chelsea να κερδίζουν κάθε παιχνίδι που παίζουν και όταν αγωνίζεται η μια εναντίον της άλλης, απλά δεν βλέπω τον αγώνα. Έχω συναισθήματα και για τις δύο ομάδες. ”

“ Στη Liverpool πέρασα την καλύτερη περίοδο της καριέρας μου. Αγαπώ και την πολή και τους οπαδούς και την ομάδα. Είμαι ακόμα σε επαφή με ορισμένους και με κάνουν να αισθάνομαι το Liverpool σαν το σπίτι μου. ”

“ Η Chelsea μου έδωσε αυτό που ήθελα ως παίκτης, δηλαδή τρόπαια. Είναι δύσκολο να επιλέξω αναμέσα στις δύο. Στην Chelsea υπάρχουν ακόμη μερικοί παλιοί μου συμπαίκτες, αντιθέτως δεν υπάρχει κανείς στη Liverpool. Μόνο ο Alberto Moreno, τον οποίο γνωρίζω από την Εθνική ομάδα. ”

“ Ξέρω πόσο σημαντικό είναι για τη Liverpool να κερδίσει την Premier League, οπότε εύχομαι να συμβεί φέτος αυτό. Του χρόνου μπορεί να πάρει το πρωτάθλημα η Chelsea. ”

O Fernando Torres πανηγυρίζει με τη φανέλα της Liverpool
O Fernando Torres πανηγυρίζει με τη φανέλα της Liverpool
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com