Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Τα «διπλά» επί πέντε για Andrew Robertson

Τα «διπλά» επί πέντε για Andrew Robertson

Τα «διπλά» για Robertson

Πρωταγωνιστής τόσο αμυντικά, όσο και επιθετικά, ο Andrew Robertson, έχει κλέψει τις εντυπώσεις οπαδών και Jurgen Klopp. Με δική του assist, έκτη συνολικά για φέτος, σφραγίστηκε η νίκη επί της Fulham, αφού ο Shaqiri δε δυσκολεύτηκε να βρει δίχτυα, γράφοντας το  2-0.

Ο πρώην αμυντικός της Hull, μπορεί να καλύψει ολόκληρη την αριστερή πτέρυγα, προσφέροντας σταθερότητα αμυντικά και δημιουργία στην επίθεση. Τα στοιχεία αυτά, συν το νεαρό της ηλικίας που του δίνει τη δυνατότητα για περεταίρω εξέλιξη, έχει τραβήξει τα βλέμματα  πολλών μνηστήρων, τόσο εντός όσο και εκτός συνόρων.

Η διοίκηση των Reds μαζί με τον Γερμανό τεχνικό, σύμφωνα με τη Mirror, είναι έτοιμοι να προσφέρουν νέο 5-ετές συμβόλαιο στον αρχηγό της εθνικής Σκωτίας, κόβοντας την όρεξη των άλλων συλλόγων και διπλασιάζοντας επίσης τις απολαβές του, θέλοντας να τον κρατήσουν για πολύ καιρό ακόμα στο Liverpool.

Δέκτης πολλών εγκωμιαστικών σχολίων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, το νέο αυτό συμβόλαιο μπορεί να θεωρηθεί και ως δώρο προς τους φίλους των Reds, αφού στο πρόσωπο του χαρισματικού ακραίου αμυντικού βλέπουν ακόμα και τον επόμενο αρχηγό τους.

«Για πάντα στη Liverpool»
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com