Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Shaqiri: “ Είμαι πολύ χαρούμενος στη Liverpool ”

Shaqiri: “ Είμαι πολύ χαρούμενος στη Liverpool ”

O Shaqiri πιθανώς να ξεκινήσει βασικός ξανά για τη Liverpool απέναντι στην Chelsea

Αν ένας παίκτης έχει απόδειξει ότι χρειάζεται να παίζει, διότι είναι ικανός να αλλάξει το παιχνίδι της Liverpool τη φετινή σεζόν αυτός είναι ο Xherdan Shaqiri. Ο ίδιος μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας και έδειξε να απολαμβάνει και εκείνος τις εμφανίσεις του με την κόκκινη φανέλα.

“ Τα πράγματα πάνε πολύ καλά. Πιστεύω, πως αυτό μπορείτε να το δείτε και στο χορτάρι. Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ και η προσαρμογή μου έχει πάει εξαιρετικά. Όσο περνά ο καιρός θα γίνομαι ακόμη καλύτερος. Είμαι πολύ χαρούμενος. ”

“ Ο προπονητής με έχει βοηθήσει αρκετά και αυτό είναι το πιο σημαντικό από όλα. Για να πω την αλήθεια, ούτε εγώ περίμενα να πραγματοποιήσω ένα τόσο καλό ξεκίνημα, όμως είμαι χαρούμενος που συνέβη. Είναι θετικό που η ομάδα μας έχει πολλούς παίκτες που μπορούν να βοηθήσουν. Ο προπονητής το γνωρίζει αυτό. ”

“ Δίνω τον καλύτερό μου εαυτό κάθε μέρα στην προπόνηση και δουλεύω σκληρά, προκειμένου να βελτιωθώ. Είμαι ακόμα μικρός και πιστεύω μπορώ να το κάνω. Μαθαίνω πολλά από τον Jürgen και είμαι πραγματικά χαρούμενος. ”

Έπειτα ο Shaqiri μίλησε για το γκολ που σημείωσε κόντρα στην Cardiff.

“ Ήταν κάτι ξεχωριστό. Δεν μπορώ να βρω τα σωστά λόγια, για να περιγράψω το συναίσθημα, αλλά ήταν κάτι ξεχωριστό. ”

“ Έχω σκοράρει και για άλλες ομάδες, αλλά το γκολ μπροστά από το Kop ήταν πραγματικά ξεχωριστό για εμένα. Ήταν το πρώτο μου γκολ στο Anfield. Δεν νομίζω ότι ήταν το καλύτερο της καριέρας μου, όμως ήταν ένα ωραίο γκολ.”

Ο Shaqiri σκόραρε στον αγώνα με την Cardiff.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com