Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ξεκαθάρισε την παρεξήγηση με το like του ο Markovic

Ξεκαθάρισε την παρεξήγηση με το like του ο Markovic

Πολλαπλές αρνητικές αντιδράσεις πυροδότησε χθες η κίνηση του Lazar Markovic να κάνει like σε ένα tweet στο οποίο πανηγυριζόταν η προχθεσινή νίκη του Ερυθρού Αστέρα επί της Liverpool για το Champions League.

Ο Σέρβος Markovic, ο οποίος ανήκει ακόμα στο έμψυχο δυναμικό των Reds -αν και τώρα αγωνίζεται στη U23 του Neil Critchley-, φαίνεται πώς αντιλήφθηκε τις διαστάσεις πού πήρε το θέμα, και έσπευσε να απολογηθεί και να κατευνάσει τα νεύρα πολλών οργισμένων οπαδών της ομάδας μας, οι οποίοι ορμώμενοι από την κίνησή του αυτή τον κατηγόρησαν για αχαριστία και ασέβεια απέναντι στην ομάδα πού τον πληρώνει μέχρι και σήμερα.

Ας δούμε λοιπόν τι έγραψε στο twitter ο «Λάζαρος»:

«Αγαπητοί άνθρωποι, έκανα ‘like’ στη φωτογραφία με τις σερβικές σημαίες. Είμαι πρώην παίκτης της Partizan Βελιγραδίου και μεγάλος οπαδός της. Ως εκ τούτου, προφανώς και δε θα μπορούσα να πανηγυρίσω τη νίκη του Ερυθρού Αστέρα, ειδικά απέναντι στη Liverpool. Σας ευχαριστώ όλους!»

Συμπερασματικά, αν και σίγουρα η ενέργεια αυτή του Markovic εμπεριείχε έναν βαθμό απερισκεψίας, καθώς θα μπορούσε να είχε προβλέψει τις αντιδράσεις πού θα προκαλούνταν, θα λέγαμε ότι είναι αρκετά απίθανο να φάνηκε εκ προθέσεως εριστικός απέναντι στην ομάδα μας. Πιθανότατα, ήταν απλά ένα like σε ένα δημοσίευμα με το οποίο ταυτίστηκε λόγω των σερβικών ριζών του.

"Άκυρος συναγερμός". σύμφωνα με τον Markovic.
«Άκυρος συναγερμός». σύμφωνα με τον Markovic.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com