Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Τι συμβαίνει με το συμβόλαιο του Sadio Mane

Τι συμβαίνει με το συμβόλαιο του Sadio Mane

Την προηγούμενη Τετάρτη με αντίπαλο τον Ερυθρό Αστέρα ένας από τους πιο σημαντικούς παίκτες της Liverpool, ο Sadio Mane επέστρεψε στα γκολ και συνέχισε με τον ίδιο ρυθμό και κόντρα στην Cardiff το Σάββατο, όπου και σημείωσε 2 τέρματα.

Ο Σενεγαλέζος επέστεψε στα γκολ μετά από περίπου 2 μήνες και δείχνει να βρίσκεται ξανά σε καλή κατάσταση μετά από αρκετό καιρό. Τι ακριβώς συμβαίνει όμως με το συμβόλαιό του; Γιατί δεν έχει ανανεώσει ακόμα;

Οι Reds αναγνωρίζουν την προσφορά του Mane στην ομάδα και τον σημαντικό του ρόλο στην ομάδα του Klopp και από το καλοκαίρι ξεκίνησαν τις πρώτες συζητήσεις για νέο συμβόλαιο. Συμφωνία όμως δεν έχει υπάρξει.

Το συμβόλαιο του πρώτου σκόρερ της Liverpool στη φετινή Premier League έχει διάρκεια για ακόμη 2 χρόνια και αυτός είναι ο βασικός λόγος, για τον οποίο δεν υπάρχει και δεν πρέπει να υπάρξει ανησυχία γύρω από το συγκεκριμένο θέμα. Επίσης, οι συζητήσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές δεν έχουν διακοπεί.

Το λογικό είναι ο Mane και οι Reds να φτάσουν σε συμφωνία και υπογράψει ο Σενεγαλέζος το νέο του συμβόλαιο, το οποίο θα τον κρατήσει για πολλά χρόνια στο Anfield. Νέα συμβόλαια έχουν ήδη υπογράψει οι Mohamed Salah, Roberto Firmino και Jordan Henderson.

Δεν υπάρχει προς το παρόν συμφωνία για Mane.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com