Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Neil Warnock: “ Δεν θα πάρει το Πρωτάθλημα η Liverpool ”

Neil Warnock: “ Δεν θα πάρει το Πρωτάθλημα η Liverpool ”

Για τον χθεσινό αγώνα και την ήττα της ομάδας του μίλησε ο προπονητής της Cardiff, Neil Warnock και έκανε τη δική του πρόβλεψη για τον φετινό πρωταθλητή της Premier League.

Ο τεχνικός των Bluebirds συμφώνησε, πως οι Reds είναι αρκετά δυνατοί, όμως τόνισε πως η Manchester City του Pep Guardiola θα καταφέρει να τερματίσει πρώτη.

“ Όλες οι ομάδες έχουν τα δυνατά τους στοιχεία. Τα πήγαμε καλά και κόντρα στην Manchester City. Αλλά και σε εκείνο το ματς μέσα σε 10 λεπτά ήμασταν με 3-0 πίσω στο σκορ. ”

“ Η Liverpool έχει επιστρέψει, αλλά πιστεύω ότι θα έχει μεγαλύτερη τύχη αν διεκδικήσει το Champions League και το Κύπελλο. Όχι το Πρωτάθλημα. 

“ Απλά πιστεύω, πως η Manchester City έχει ένα πλεονέκημα για την Premier League. Επίσης, πιστεύω ότι η Liverpool είναι η πιο βελτιωμένη ομάδα με τις μεταγραφές που έκανε. Αν κάνει άλλες 2-3 του χρόνου ποιος ξέρει τι μπορεί να συμβεί. ”

“ Έιναι αρκετά δυνατή ομάδα. Εμείς, για παραδείγμα ήμασταν αρκετά άτυχοι με το πρόγραμμα. Η FA θα έπρεπε να το προσέξει αυτό. ”

“ Έχουμε να αντιμετωπίσουμε πολλές δυνατές ομάδες. Τα πήγαμε καλά κόντρα στη Liverpool και είχαμε την ευκαιρία μας, αλλά ήταν καλύτερη από εμάς και δεν μας άφησαν πολλά περιθώρια. ”

Δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στην ομάδα του Warnock η Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com