Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Virgil van Dijk: «Άξιζε αυτά τα γκολ η μπροστινή τριάδα»

Virgil van Dijk: «Άξιζε αυτά τα γκολ η μπροστινή τριάδα»

Με τα καλύτερα λόγια για το επίπεδο του Van Dijk μίλησε ο Danny Murphy.

Το εγκώμιο της επιθετικής τριάδας της Liverpool έπλεξε ο Virgil van Dijk μετά τη νίκη της ομάδας μας επί του Ερυθρού Αστέρα.

Οι Mo Salah, Bobby Firmino και Sadio Mane είχαν δεχτεί κριτική το προηγούμενο διάστημα για την μείωση της πυκνότητας με την οποίο σκόραραν συγκριτικά με την περασμένη σεζόν, όμως όλοι τους έδωσαν τις απαντήσεις τους στο προχθεσινό παιχνίδι.

Ερωτώμενος σχετικά, ο ηγέτης της άμυνας των Reds, Virgil van Dijk, έσπευσε να τους υπερασπιστεί:

«Ακόμα και αν δεν τα καταφέρουν πάντα (να σκοράρουν), το παλεύουν σκληρά σε κάθε παιχνίδι. Το να σκοράρουν είναι κάτι ιδιαίτερο για αυτούς», απάντησε αρχικά.

«Είναι καλό για εμάς και είμαι χαρούμενος για αυτούς. Όλοι μας απολαύσαμε τα γκολ που πέτυχαν. Είναι καλό τόσο για την αυτοπεποίθησή τους, όσο και για την ομάδα γενικότερα. Τα χρονικά σημεία στα οποία σκοράραμε ήταν πολύ σημαντικά.»

«Η ομάδα αυτή (του Ερυθρού Αστέρα) έχει ορισμένους πολύ καλούς παίκτες και στην αρχή δε μας άφησαν να προσαρμοστούμε, όμως στη συνέχεια ελέγξαμε το παιχνίδι.»

Τέλος, ο Virgil ρωτήθηκε και για τους -επίσης διακριθέντες στο προχθεσινό παιχνίδι- Xherdan Shaqiri και Fabinho, στους οποίους επίσης απένειμε τα εύσημα:

«Ήταν φανταστικοί. Και οι δύο κατέθεσαν πολύ μεγάλη ενέργεια και απέτρεψαν πολλές επιθέσεις του αντιπάλου. Ήταν πολύ σημαντικοί στο ματς και φυσικά είμαι πολύ χαρούμενος για αυτούς.»

Αυτά είχε να πει ο Virgil van Dijk μετά την επικράτηση της Liverpool επί του Ερυθρού Αστέρα.
Αυτά είχε να πει ο Virgil van Dijk μετά την επικράτηση της Liverpool επί του Ερυθρού Αστέρα.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com