Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: “ Πρόκληση το ματς με Cardiff, εκτός Keita και Henderson ”

Klopp: “ Πρόκληση το ματς με Cardiff, εκτός Keita και Henderson ”

Inspirational Jurgen Klopp για άλλη μία φορά!

Ένα μικρό σερί με δύο συνεχόμενες νίκες κόντρα σε Huddersfield και Ερυθρό Αστέρα τρέχει η Liverpool και θέλει να το συνεχίσει και αύριο κόντρα στην Cardiff. Ο Jürgen Klopp μίλησε για τον αγώνα στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου.

“ Ήμουν έκπληκτος όταν δεν σκόραρε η επιθετική μας τριάδα. Είναι λίγο περίεργο όταν δεν σκοράρει ο Firmino και ο Salah. Δεν είναι κακό, όμως να βοηθούν στο σκοράρισμα και άλλοι παίκτες. Όλοι έπαιξαν καλά κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα. ”

Για τον προπονητή της Cardiff, Neil Warnock ο Γερμανός είπε :

“ Είναι μεγάλη μου τιμή που θα τον συναντήσω. Όχι τόσο για τα 90’ λεπτά του αγώνα, αλλά για πριν και μετά το παιχνίδι. Είναι ένας από τους πιο έμπειρους προπονητές στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. ”

“ Παρακολούθησα την πορεία τους πέρυσι στο δεύτερο μισό της Championship και κατάλαβα πως είναι ένας πολύ καλός και απαιτητικός προπονητής. Άξιζαν την άνοδο πέρσι. Έχει τον σεβασμό μου. ”

Για τον αυριανό αγώνα :

“ Το παιχνίδι με την Cardiff είναι μια πρόκληση. Στο ποδόσφαιρο πολλά μπορούν να γίνουν που μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Ας πούμε, έχουμε σκοράρει περισσότερα τέρματα από εκείνους από στημένες φάσεις; ”

“ Είναι δυνατή ομάδα και θα είναι απόλυτα συγκεντρωμένη αύριο. Επίσης, είναι δυνατοί στα πλάγια. Θα έχουμε έναν ενδιαφέρον αγώνα αύριο. Τα εξτρέμ τους είναι γρήγορα και μπορούν να δημιουργήσουν προβλήματα. ”

“ Οι Naby Keita και Henderson δεν θα αγωνιστούν αύριο. ”

Εκτός οι Keita και Henderson, όπως είπε ο Klopp
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com