Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ian Rush: “ Αξίζει νέο συμβόλαιο ο Sturridge ”

Ian Rush: “ Αξίζει νέο συμβόλαιο ο Sturridge ”

Παίκτης του μήνα Σεπτεμβρίου ψηφίστηκε για τη Liverpool ο Daniel Sturridge και ήδη έχει ξεκινήσει η συζητήση γύρω από την ανανέωση συμβολαίου του, διότι το τρέχον του συμβόλαιο ολοκληρώνεται τον Ιούνιο του 2019.

Ο θρύλος των Reds, Ian Rush τοποθετήθηκε επί του θέματος και τόνισε πως θα έπρεπε να ανανεωθεί το συμβόλαιο του Άγγλου επιθετικού.

“ Υπάρχουν τόσοι πολλοί που μπορούν να παίξουν στην επίθεση ” είπε ο Ουαλός στη Mirror.

“ Θυμάμαι τον εαυτό μου μαζί με τον Fowler και τον Collymore. Τρείς καλοί επιθετικοί και είχαμε μόνο δύο θέσεις διαθεσίμες. Έπρεπε να περιμένεις την ευκαιρία σου και όταν σου έρθει να την αξιοποιήσεις. Είναι παρόμοια η κατάσταση τώρα. ”

“ Πιστεύω πως ο Sturridge είναι ένας φανταστικός παίκτης. Όταν πήγε στη West Bromwich κατάλαβε ένα πράγμα : πως θέλει να γυρίσει στη Liverpool. Τώρα πήρε μια δεύτερη ευκαιρία και θεωρώ πως τα έχει πάει πολύ καλά ως τώρα. Ελπίζω να συνεχίσει έτσι.”

“ Όσο για το νέο συμβόλαιο; Ναι, πιστεύω πως το αξίζει. Είναι ένας από τους παίκτες που παίζουν και για το συμβόλαιο τώρα. Όποτε, τώρα είναι ακόμα πιο σημαντικό να δείξει πόσο καλός είναι. ”

Στη συνέχεια ο Ian Rush αναφέρθηκε στον Mohamed Salah.

“ Έχει δεχθεί υπερβολική κριτική αυτό είναι σίγουρο. Για εμένα πέρυσι ήταν ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο. Μιλάτε μόνο για τον Messi και τον Ronaldo, όμως ήταν απόλαυση να βλέπεις τον Salah. Ήταν απλά απίστευτος. Τον έχουν αμφισβητήσει πολύ ως τώρα. ”

Αξίζει το νέο συμβόλαιο ο Sturridge, σύμφωνα με τον Rush.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com