Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Trent: «Δεν περίμενα ούτε εγώ όλη αυτή την πορεία!»

Trent: «Δεν περίμενα ούτε εγώ όλη αυτή την πορεία!»

Ο Trent Alexander-Arnold ήταν ο παίκτης που κλήθηκε να εκπροσωπήσει τη Liverpool στη συνέντευξη τύπου εν όψει του αποψινού παιχνιδιού του Champions League με τον Ερυθρό Αστέρα.

Ας δούμε τα βασικότερα αποσπάσματα των δηλώσεων του νεαρού αμυντικού της ομάδας μας:

«Νομίζω ότι πολλοί άνθρωποι, ανάμεσά τους και εγώ, δεν θα μπορούσαμε να είχαν φανταστεί όλη αυτή την πορεία», λέει χαμογελώντας, αναφερόμενος στις εμπειρίες πού έχει ζήσει τον τελευταίο χρόνο με τη Liverpool και την εθνική Αγγλίας.

«Έχει να κάνει με τις ευκαιρίες που μου έχουν δοθεί. Είναι κάτι για το οποίο είμαι πολύ ευγνώμων, και ευελπιστώ να παρουσιαστούν και άλλες τέτοιες ευκαιρίες στο μέλλον. Μακάρι να έρθουν και άλλοι τέτοιοι αγώνες. Είμαι ενθουσιασμένος για αυτή την προοπτική.»

Στη συνέχεια, τέθηκε στον Trent το θέμα των κορυφαίων ποδοσφαιριστών τους οποίους έχει κληθεί να αντιμετωπίσει τους τελευταίους αυτούς μήνες, όπως οι Cristiano Ronaldo και Neymar:

«Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο θες να παίζεις σε αυτή τη διοργάνωση – το να αντιταχθείς στους καλύτερους παίκτες του κόσμου και να δοκιμάσεις πραγματικά τον εαυτό σου.»

«Πάντα ήθελα να αντιμετωπίσω αυτούς τους τύπους παικτών. Μπορεί να ηττηθήκαμε από τη Real Μαδρίτης, ωστόσο πήραμε πράγματα από εκείνο το παιχνίδι και το αξιοποιήσαμε ως κίνητρο για τη φετινή σεζόν.»

Αυτό ήταν το πρώτο κομμάτι της χθεσινής συνέντευξης τύπου του Trent Alexander-Arnold.
Αυτό ήταν το πρώτο κομμάτι της χθεσινής συνέντευξης τύπου του Trent Alexander-Arnold.

 

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com