Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: “ Δεν είναι εύκολο να σκοράρεις εναντίον μας ”

Klopp: “ Δεν είναι εύκολο να σκοράρεις εναντίον μας ”

Στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου μίλησε ο προπονητής των Reds, Jürgen Klopp και στάθηκε στην οργανωμένη ομάδα που διαθέτει ο Ερυθρός Αστέρας και στη βελτιωμένη άμυνα της Liverpool.

“ Ο πρώτος στόχος στο ποδόσφαιρο είναι να κερδίζεις τους αγώνες. Πάντα γίνονται συγκρίσεις με τα καλά μας παιχνίδια. Κανείς, όμως δεν θυμάται ότι και την περσινή σεζόν είχαμε μέτρια παιχνίδια. ”

“ Βάζουμε τις βάσεις για μια επιτυχημένη ομάδα. Δεν πρέπει να είναι εύκολο να σκοράρεις εναντίον μας και δεν είναι εύκολο. Χρειάστηκε πολύ δουλειά η αμυντική μας γραμμή. ”

“ Πιστεούμε ότι μπορούμε να ανέβουμε επίπεδο και ήδη έχουμε κάνει μια καλή αρχή. Να δούμε αν θα μπορέσουμε να συνεχίσουμε. Θα ήταν καλό. ”

Για τον αυριανό αντίπαλο της ομάδας μας ο Klopp ανέφερε :

“ Πάντα οι Σέρβικες ομάδες είναι πολύ οργανωμένες. Ξέρουν πως θα αμυνθούν. Πρέπει να είμαστε οργανωμένοι, προετοιμασμένοι και να παλέψουμε. Η ατμόσφαιρα στο γήπεδό μας μπορεί να κάνει τη διαφορά. ”

“ Έχουμε παρακολοθήσει 3 τους παιχνίδια. Είναι συγκεντρωμένοι στο Champions League. Δεν ξέρω πως θα αγωνιστούν αύριο. Ήταν εκπληκτικός ο τρόπος που αμύνθηκαν κόντρα στη Napoli. Είναι ένα όνειρο για εκείνους. ”

“ Πάντως, δεν είναι ωραίο να παίζεις εναντίον μας. Δεν κάνεις διακοπές όταν αντιμετωπίζεις τη Liverpool. ”

Η ατμόσφαιρα του Anfield μπορεί να κάνει τη διαφορά, όπως δήλωσε ο Klopp.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com