Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Χωρίς Marin στο Anfield ο Ερυθρός Αστέρας!

Χωρίς Marin στο Anfield ο Ερυθρός Αστέρας!

Όπως όλοι γνωρίζουμε, η Liverpool έχει σημαντικές απουσίες για τον αυριανό αγώνα, διότι λείπει ξανά ο Alex Oxlade-Chamberlain, αλλά και ο Naby Keita. Παρόμοια είναι τα πράγματα και για τον αντίπαλο των Reds, καθώς δεν θα αγωνιστεί ο Marko Marin.

Ο πρώην άσος του Ολυμπιακού και της Chelsea δεν κατάφερε να ξεπεράσει εγκαίρως το πρόβλημα τραυματισμού, που τον ταλαιπωρεί και δεν ταξίδεψε στο Liverpool. Ο Γερμανός δεν αγωνίστηκε ούτε στον Σαββατιάτικο αγώνα κόντρα στη Rad.

Είναι αρκετά σημαντική απουσίας για τους Σερβούς, καθώς εκείνος έχει πετύχει το μοναδικό γκολ του Ερυθρού Αστέρα στο φετινό Champions League, στην ήττα από την Paris Saint-Germain με 6-1.

Εκτός από τον Marin, ο Milojevic δεν μπορεί επίσης να υπολογίζει και τους Cafu και Milan Rodic. Ο τελευταίος αποτελεί επίσης μια κομβική απουσία για τον Ερυθρό Αστέρα, διότι πρόκειται για βασικό παίκτη του Πρωταθλητή Σερβίας.

Αναμονή υπάρχει για την περίπτωση του Vujadin Savic, καθώς ο 28χρονος Σέρβος κεντρικός αμυντικός δεν βρίσκεται ακόμα στο 100% μετά τον τραυματισμό του. Είναι αρκετά πιθανό να μην βρεθεί στο αρχικό σχημά.

Το αυριανό παιχνίδι θα είναι ιδιαίτερο για τον επιθετικό του Ερυθρού Αστέρα, Ben, διότι όπως δήλωσε όταν ήταν μικρός υποστήριζε τους Reds.

“ Ήμουν οπαδός της Liverpool, όταν ήμουν παιδί. Αποτελεί όνειρο για εμένα να αγωνιστώ στο Anfield. Όμως είμαι επαγγελματίας και θα είμαι συγκεντρωμένος. ”

Σημαντική απουσία ο Marin.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com