Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Επέστρεψε με ιδιωτική πτήση στο Liverpool ο Keita για εξετάσεις

Επέστρεψε με ιδιωτική πτήση στο Liverpool ο Keita για εξετάσεις

Τις τελευταίες 10 ημέρες 4 παίκτες της Liverpool έχουν υποστεί πρόβλημα τραυματισμού. Ο τελευταίος ήταν ο Naby Keita, ο οποίος έγινε αναγκαστική αλλαγή το απόγευμα της Τρίτης.

Ο μέσος των Reds ξεκίνησε ως βασικός για τη χώρα του στον αγώνα κόντρα στη Ρουάντα, ωστόσο δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το πρώτο ημίχρονο και λίγο πριν συμπληρωθούν τα πρώτα 45’ λεπτά έγινε αναγκαστική αλλαγή. Κατά την απόχωρήση του από τον αγωνιστικό χώρο έπιανε τον μηρό του.

Το τελευταίο πράγμα που θέλει η Liverpool είναι έναν ακόμη τραυματισμό, γι’ αυτό και ο Naby Keita επέστρεψε στην Αγγλία με ιδιωτική πτήση, προκειμένου να υποβληθεί άμεσα σε εξετάσεις και να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματός του.

Για την ώρα ούτε ο ίδιος ο παίκτης δεν γνωρίζει αν πρόκειται για σοβαρό τραυματισμό, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε σε δημοσιογράφο στο αεροδρόμιο της Ρουάντα.

Οι Reds, όπως και να έχει ανησυχούν για την κατάσταση του 23χρονου άσου και τον έφεραν άμεσα στο Liverpool για εξετάσεις. Τα αποτελέσματα πιθανότατα θα γίνουν γνωστά την Τετάρτη.

Ο Jürgen Klopp μετά τον αγώνα κόντρα στη City, είχε αναφέρει πως οι αγώνες των Εθνικών ομάδων είναι ανούσιοι. Οι τραυματισμοί που αποκόμισαν οι παίκτες του στους συγκεκριμένους αγώνες μπορούν μόνο να του ενισχύσουν την άποψη.

Κάνει άμεσα εξετάσεις ο Keita.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com