Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Τρέχουν για Huddersfield οι Salah, Van Dijk και Milner

Τρέχουν για Huddersfield οι Salah, Van Dijk και Milner

Διάλλειμα εθνικών ομάδων και τραυματισμός πάνε πάντα μαζί για τη Liverpool. Έτσι έγινε και αυτή τη φορά, καθώς προέκυψε μυϊκό πρόβλημα για τον Mohamed Salah σε αναμέτρηση της Εθνικής Αιγύπτου.

Το πρόβλημα του Φαραώ ήρθε να προστεθεί σε εκείνα των Virgil van Dijk και James Milner. Ο Ολλανδός στόπερ αγωνίστηκε κανονικά στο παιχνίδι κόντρα στη Γερμανία και μάλιστα άνοιξε το σκορ με κεφαλιά στο πρώτο ημίχρονο. Είχε πολύ καλή απόδοση και βοήθησε τη χώρα του να σκορπίσει τους Γερμανούς με 3-0. Αυτό δεν σημαίνει, όμως ότι δεν πόναγε στα πλευρά.

Ο Virgil πονάει εδώ και ένα μήνα στα πλευρά του και κάνει υπερπροσπαθεία σε κάθε παιχνίδι, προκειμένου να βγάλει το 90λεπτο. Αγωνίστηκε το Σάββατο παρά τη θέληση του Jürgen Klopp και αποφασίστηκε να μην ταξιδέψει στις Βρυξέλλες για το φιλικό με το Βέλγιο και να επιστρέψει πίσω στο Liverpool. Υπάρχει αισιοδοξία, ότι τελικά θα καταφέρει να προλάβει τον εκτός έδρας του Σαββάτου.

Παρόμοια είναι τα πράγματα και για τους James Milner και Mo Salah. Το ιατρικό επιτελείο των Reds ασχολείται με τους τραυματισμούς των δύο άσων και κάνει τα πάντα, ώστε να είναι διαθέσιμη για το ματς εναντίον της Huddersfield. Ο Jürgen Klopp πιστεύει, πως θα έχει και τους 3 τραυματίες διαθέσιμους .

Ο James Milner αντιμετωπίζει μια θλάση και ο χρόνος απουσίας του είχε υπολογιστεί κάπου στις 20 ήμερες, όμως οι Reds πιστεύουν ότι ίσως προλάβει τον επόμενο αγώνα. Αν όχι, τότε κάτα πάσα πιθανότητα θα μπορεί να αγωνιστεί με την Cardiff στο Anfield στις 27 του μήνα.

Ο Klopp πιστεύει πως θα προλάβουν οι Salah, Van Dijk και Milner.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com