Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Δεν εμπνέει ανησυχία ο τραυματισμός του Salah με την Αίγυπτο

Δεν εμπνέει ανησυχία ο τραυματισμός του Salah με την Αίγυπτο

Θα ενισχύσει την εθνική του ομάδα στο Copa Africa, ο Salah.

30 διεθνείς έχει η Liverpool και μέσα σε αυτούς βρίσκεται φυσικά και Mohamed Salah, ο οποίος αγωνίστηκε κόντρα στη Γουαζιλάνδη το βράδυ της Παρασκευής.

Ο άσος των Reds πρώτα σκόραρε με απευθείας εκτέλεση κόρνερ και βοήθησε τη χώρα του να φτάσει στη νίκη με σκορ 4-1 σε αγώνα για τα προκριματικά του African Cup of Nations. Προς το τέλος του παιχνιδιού, όμως και συγκεκριμένα στο 88ο λεπτό ο Mo τραυματίστηκε και αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο.

Η Εθνική ομάδα της Αιγύπτου εξέδωσε ανακοινώση για τον τραυματισμού του Φαραώ αμέσως μετά τα αποτελέσματα των εξετάσεών του :

“ Οι εξετάσεις επιβεβαιώσαν ότι πρόκειται για μια μυϊκή θλάση, όμως σε καμία περίπτωση δεν έχει υποστεί κάποια ρήξη. Ο παίκτης θα βρίσκεται υπό παρακολοθήση και θα υπολογιστεί το διάστημα της απουσίας του. ”

“ Δεν είναι μεγάλος τραυματισμός και θα στηρίζουμε με όλη μας της ενέργεια. Ελπίζουμε να επιστρέψει όσο πιο σύντομα γίνεται και να μην αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα. ”

Η Εθνική της Αιγύπτου δεν επιβεβαίωσε αν θα καταφέρει να αγωνιστεί ο Salah στον επόμενο αγώνα της Εθνικής του ομάδας την Τρίτη, πάντως θεωρείται δύσκολο να τον ρισκάρουν, εφόσον χτύπησε μόλις χθες.

Η Liverpool αντιμετωπίζει την Huddersfield το επόμενο Σάββατο εκτός έδρας και προς το παρόν δεν γνωρίζουμε αν θα είναι διαθέσιμος ο Mo.

Δεν είναι σοβαρός ο τραυματισμος του Salah.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com