Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Στο κυνήγι του Ramsey η Liverpool;

Στο κυνήγι του Ramsey η Liverpool;

Λίγες ημέρες πριν τη λήξη της μεταγραφική περιόδου στην Αγγλία, δηλαδή στις αρχές Αυγούστου είχαν εμφανιστεί τα πρώτα δημοσιεύματα περί ενδιαφέροντος της Liverpool για τον Aaron Ramsey της Arsenal.

Τελικά, δεν έγινε κάποια κίνηση από την πλευρά των Reds για την απόκτηση του Ουαλού άσου και εδώ και μερικές ημέρες γίνονται ξανά αναφορές για τη Liverpool και τον Ramsey. Ο παίκτης δεν ανανεώνει το συμβόλαιό του με τους Gunners και είναι έτοιμος να αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Οι δύο πλευρές κάθησαν στο τραπέζι και συζήτησαν το ενδεχόμενο ανανέωσης της συνεργασίας τους, ωστόσο δεν τα βρήκαν και κάθε συζήτηση έχει διακοπεί οριστικά από το τέλος του Σεπτέμβρη. Το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το προσεχές καλοκαίρι και από την 1η Ιανουαρίου 2019 είναι ελεύθερος να διαπραγματευτεί με όποια ομάδα επιθυμεί.

Την περιπτωσή του κοιτάζουν ομάδες από την Ιταλία, όπως η Inter, η Milan και η Juventus, όμως ο 27χρονος κεντρικός θέλει να μείνει στην Αγγλία και μπορεί να το κάνει, διότι όπως αναφέρει η Evening Standard η Liverpool και η Manchester United είναι έτοιμες να τον διεκδικήσουν.

Όπως αναφέρει το ίδιο δημοσίευμα, ο Ramsey αρέσει πολύ στον Jürgen Klopp και ο Γερμανός τεχνικός των Reds θα κινηθεί για την απόκτησή του.

Μπορεί το καλοκαίρι που μας πέρασε να απέκτησαν οι Reds δύο μέσους, τον Keita και τον Fabinho, όμως δεν θα έλεγαν όχι σε περαιτέρω ενίσχυση και με τον Aaron Ramsey θα έκαναν μια πολύ ποιοτική προσθήκη στο ρόστερ τους.

Θα το παλέψει για Ramsey η Liverpool;
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com