Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Δύσκολο να αγωνιστεί μέσα στη σεζόν ο Chamberlain

Δύσκολο να αγωνιστεί μέσα στη σεζόν ο Chamberlain

Αν ένας παίκτης έχει λείψει αρκετά από τη φετινή Liverpool αυτός είναι ο Alex Oxlade-Chamberlain και ο λόγος φυσικά είναι ότι ακόμη τραυματίας.

Ο Ox τραυματίστηκε τον περασμένο Απρίλιο στον ημιτελικό του Champions League στο Anfield κόντρα στη Roma και πολύ δύσκολα θα καταφέρει να αγωνιστεί μέσα στη σεζόν 2018-19. Ήταν κάτι που το είχε αναφέρει και ο Jürgen Klopp σε δηλώσεις του τον Ιούλιο, αλλά πλέον επιβεβαιώνει και ο Ian Doyle της Liverpool Echo.

Η αποθεραπεία του Chamberlain πάει καλά, όπως έχει δηλώσει και ο ίδιος, αλλά οι Reds κατά πάσα πιθανότητα δεν θα τον ρισκάρουν τη φετινή σεζόν. Ο 25χρονος αναμένεται να επιστρέψει στην pre season της σεζόν 2019-20 και μάλιστα είναι αρκετά πιθανό να ανακτήσει τη θέση στο βασικό σχήμα, όταν είναι απόλυτα έτοιμος.

Ο αρχηγός της Liverpool, Jordan Henderson μίλησε για τον Oxlade-Chamberlain και δήλωσε σίγουρος για την επιστροφή του.

“ Ξέρω ότι θα γυρίσει πιο δυνατός. Μόλις είναι καλά και αποκτήσει ρυθμό θα είναι ξανά μαζί μας. Είμαστε όλοι αισιοδόξοι, πως θα συνεχίσει με τον ίδιο ρυθμό. Η αποθεραπεία του πάει ήδη αρκετά καλά. ”

“ Επίσης είναι και πολύ καλό παιδί και σπουδαίος παίκτης. Έχει ξεχωριστή θέση στην ομάδα μας. Ελπίζουμε να γυρίσει πιο δυνατός από ποτέ. ”

“ Ήταν ένας δύσκολος τραυματισμός. Βρισκόταν σε μια από τις καλύτερες φάσεις της καριέρας του, όταν τραυματίστηκε. Είναι όμως πάντα αισιόδοξος και σκέφτεται θετικά. Είμαι βέβαιος, πως θα παραμείνει έτσι. ”

Σίγουρος για τον Chamberlain ο Henderson.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com