Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: “ Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας για τον Salah ”

Klopp: “ Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας για τον Salah ”

Ο Mohamed Salah δεν έχει ξεκινήσει με τον ιδανικό τρόπο τη φετινή σεζόν και οι μέτριές του εμφανίσεις συνεχίστηκαν και στον αγώνα κόντρα στη Napoli με αποτελέσμα να χρειαστεί ξανά ο Jürgen Klopp να μιλήσει για τον Αιγύπτιο στη συνέντευξη τύπου.

Για ακόμη μια φορά, όμως ο Γερμανός προπονητής των Reds τόνισε, πως όλα είναι καλά με τον Mo και δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας για τη φόρμα του.

“ Οι απαιτήσεις έχουν αλλάξει και αυτό είναι φυσιολογικό. Ανέβασε τον πήχη πολύ πιο ψηλά μετά την περσινή σεζόν. Κανείς δεν περίμενε ότι θα σκοράρει 10 γκολ μετά από 4, 5 ή 6 παιχνίδια. ”

“ Μπορούσε να σκοράρει με κάθε τρόπο. Αυτό είναι πολύ σπάνιο για κάθε στράικερ. Είναι συνήθως η πιο δύσκολη δουλειά να καταφέρνεις να σκοράρεις με όλους τους τρόπους. ”

“ Όλα είναι καλά. Το μοναδικό που έχει αλλάξει είναι οι ερωτήσεις που μου κάνετε. Πέρυσι δεν νομιζώ να γινόταν αυτό το πράγμα. Ήταν μια έκπληξη για πολλούς η περσινή του σεζόν. ”

“ Έτσι είναι η δουλειά μου και έτσι είναι ο κόσμος. Αν κερδίζω τους αγώνες, τότε γνωρίζω πολύ καλά τη δουλειά μου. Αν χάσω 3 παιχνίδια στη σειρά ο κόσμος πιστεύει, πως δεν έχω ιδέα από ποδόσφαιρο. Τίποτα από τα δύο δεν είναι αλήθεια. Η αλήθεια είναι κάπου στη μέση. ”

“ Εγώ είμαι απόλυτα άνετος. Δεν μπορώ να πω το ίδιο και στον Salah, διότι πρέπει να δουλέψει σκληρά. Είναι μια φυσιολογική κατάσταση. Δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας. ”

Στηρίζει ξανά τον Salah ο Klopp.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com