Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: “ Δεν με ενδιαφέρει τι πιστεύει για εμάς η City “

Klopp: “ Δεν με ενδιαφέρει τι πιστεύει για εμάς η City “

Μεγάλο παιχνίδι την Κυριακή για τους Reds του Jürgen Klopp, καθώς αντιμετωπίζουν τη Manchester City στο Anfield στο πλαίσιο της όγδοης αγωνιστικής της Premier League.

Ο Γερμανός προπονητής της Liverpool μίλησε ξανά για τον αγώνα και χαρακτήρισε τη City τη μεγάλυτερη ποδοσφαιρική δύναμη, ωστόσο τόνισε ότι δεν τον ενδιαφέρει τι πιστεύουν οι Πολίτες για τη δική του ομάδα.

“ Δεν έχω ιδέα τι πιστεύουν για εμάς. Δεν με ενδιαφέρει. Δεν είδα το ντοκιμαντέρ. Μόνο άκουσα ότι υπάρχει. ”

“ Δεν ξέρω τι λένε. Το μοναδικό που γνωρίζω, είναι ότι έχασαν στους προημιτελικούς και στο πρωτάθλημα από εμάς μετά από ένα μεγάλο αήττητο σερί. ”

“ Έδειξαν αντίδραση, όταν βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 4-1 και το σέβομαι αυτό. Είχαν κερδίσει τα τελευταία 50 ματς ή κάτι τέτοιο. Κατάφεραν να παραμείνουν στο παιχνίδι και έδειξαν πως είναι ομάδα. ”

“ Δεν πιστεύω ότι αμφισβητούν την ποιότητά μας. Μας σέβονται, όπως το κάνουμε και εμείς. Η City είναι μια πολύ καλή ομάδα και εναντίον τους πρέπει να αποδείξουμε πόσο καλοί είμαστε. ”

“ Είναι αρκετά δυνατοί. Έχουν καλή διοίκηση, χρήματα, έναν εξαιρετικό προπονητή και μια πολύ καλή ομάδα. Ένας καλός συνδυασμός. ”

“ Είναι η μεγαλύτερη δύναμη στον χώρο του ποδοσφαίρου μαζί με την PSG. Εναντίον τους πρέπει να παλέψουμε, διότι το παιχνίδι θα είναι διαφορετικό από τα περσινά. Παίζουμε για τους 3 βαθμούς. ”

Εκθείασε τη City ο Klopp.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com