Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Van Dijk: “ Δεν υπάρχει λόγος για πανικό ”

Van Dijk: “ Δεν υπάρχει λόγος για πανικό ”

Ο Virgil Van Dijk επιμένει ότι δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας για την ‘προβληματική’ πορεία του Mo Salah στην έναρξη της σαιζόν ως τώρα και πιστεύει ότι ούτε και ο ίδιος ο παίκτης θα έπρεπε να ανησυχεί.
Ο Αιγύπτιος επιθετικός έχει πετύχει τρία τέρματα ως τώρα, στις 7 συνολικά εμφανίσεις του σε αγώνες της Premier League, γεγονός που ωχριά συγκρινόμενο με το περσινό του επίτευγμα των 44 τερμάτων σε όλες τις διοργανώσεις με τη φανέλα της Liverpool.
Πέρυσι πάντως και περίπου τέτοια περίοδο ο Salah είχε πετύχει μόλις ένα τέρμα και ο Van Dijk πιστεύει ότι ο συμπαίκτης του θα αρχίσει και πάλι να σκοράρει κατά βούληση.
«Έχουμε παίξει ήδη 7 αγώνες και ο Mo εργάζεται σκληρά. Είναι πάντα ο ίδιος Μο ,απλά χρειάζεται και λίγη τύχη.» δήλωσε ο Ολλανδός αμυντικός.
«Προσωπικά δεν ανησυχώ καθόλου και ούτε θα έπρεπε κι ο ίδιος. Είμαστε όλοι μαζί σε αυτό, πάντα θα είμαστε εκεί γι αυτόν και θα αρχίσει να σκοράρει και πάλι.»
«Είχε ένα δύσκολο παιχνίδι το Σάββατο απέναντι στην Chelsea, αλλά και αυτό αποτελεί μέρος του ποδοσφαίρου.»
Ο Van Dijk αναφέρθηκε επίσης και στον Daniel Sturridge, για τον οποίο πιστεύει ότι θα έπρεπε να κληθεί ξανά στην Εθνική Αγγλίας.
«Δεν νομίζω ότι υπάρχει καμιά αμφιβολία ότι είναι πολύ καλός.» είπε.
«Όλα εξαρτώνται όμως από τον manager(Gareth Southgate). Αυτός κάνει τις επιλογές.»
«Γνωρίζω όμως για το τι είναι ικανός να κάνει, και πόσο καλός μπορεί να γίνει γιατί παίζω εναντίον του στις προπονήσεις και μπορώ να δω όλη τη σκληρή δουλειά που βάζει αλλά και τη θετικότητα που προσθέτει στην ομάδα.»
«Είναι όμως μια απόφαση που πρέπει να την πάρει ο manager και ελπίζω τα καλύτερα γι αυτόν.» ολοκλήρωσε ο Ολλανδός αμυντικός.

Σίγουρος για τον Salah ο Van Dijk.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com