Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Είναι ο Sturridge και νιώθει – ξανά- καλά !

Είναι ο Sturridge και νιώθει – ξανά- καλά !

Ο Daniel Sturridge είναι ένας παίκτης που δεν χρειάζεται πολλά λεπτά συμμετοχής για να δημιουργεί επικεφαλίδες. Το απέδειξε εκ νέου σήμερα όταν δεν είχε συμπληρώσει ούτε πέντε λεπτά στο τερέν και ξέρανε κυριολεκτικά την πρώην ομάδα του με ένα ποίημα. Δεν θα πω ψέματα. Όταν είδα πως είναι έτοιμος να σουτάρει δυσανασχέτησα. Θυμόμουν τι δεν βάλαμε προηγουμένως στο παιχνίδι και λέω «Αυτό θα μπει;». Ε να που μπήκε όμως γιατί ξέχασα ποιος πήρε το σουτ.

Το αριστερό πόδι του Sturridge και το καλλιτέχνημα που έφτιαξε έσωσαν για τη Liverpool ένα παιχνίδι που έμοιαζε να είναι από εκείνα που κάτι έλειπε σε καθοριστικό βαθμό . Αυτός ο βαθμός στο Stamford Bridge ίσως στην οικονομία του πρωταθλήματος αποδειχθεί σα νίκη. Η Liverpool έκανε ένα καλό πρώτο μέρος και τιμωρήθηκε από τον φετινό έως τώρα man on fire της Premier League, Eden Hazard στη μία από τις δύο κλασικές στιγμές των Λονδρέζων . Αντίστοιχα εκείνη δεν αξιοποίησε καμία από τις καλές της στιγμές.

Στο δεύτερο μέρος, η απόδοση της ομάδας μας δεν ανέβηκε και τα πραγματικά κοινά σημεία με το πρώτο μέρος ήταν η καλή αμυντική λειτουργία, οι μόλις δύο πολύ καλές στιγμές της Chelsea αλλά και η αδυναμία να σκοράρουμε στις καλές μας στιγμές. Τότε ήρθε ο Sturridge και σκόραρε δεύτερη φορά φέτος ως αλλαγή ενώ παράλληλα σκαρφάλωσε στην πρώτη θέση των σκόρερ μας έως τώρα μαζί με τον Mane με τέσσερα τέρματα . Σε ένα απόγευμα που έλειψε πολύ η σπιρτάδα της τριπλέτας μας στην επίθεση και το καλό decision making, ένας κυριολεκτικά ξεχασμένος από πολλούς φίλους της ομάδας παίκτης πριν λίγους μήνες έδωσε τη λύση.

Ο Sturridge πέτυχε το τέρμα που δικαιούταν η Liverpool στο σημερινό ματς
Ο Sturridge πέτυχε το τέρμα που δικαιούταν η Liverpool στο σημερινό ματς

Και η λύση αυτή δεν είναι καθόλου αμελητέα. Όταν η City θα έρθει την επόμενη Κυριακή στο Anfield, ισοβάθμη με τους Reds, θα έχει αγωνιστεί απέναντι σε ομάδες όπως η Cardiff, η Brighton, η Fulham, η Wolves, η Newcastle και η Huddersfield, δηλαδή 3/7 παιχνίδια με ομάδες που είναι στη ζώνη του υποβιβασμού και μοναδικό κρίσιμο τεστ την Arsenal. Την ίδια στιγμή, η Chelsea σε επτά παιχνίδια ξεπέρασε τις Huddersfield, Cardiff και Newcastle επίσης ενώ στα τρία πιο σοβαρά της τεστ με West Ham, Liverpool Και Arsenal πήρε μια νίκη. Την ίδια ώρα, η δική μας ομάδα έχει βγάλει σε 7 παιχνίδια εκτός έδρας Crystal palace, Leicester, Tottenham και Chelsea. Υπάρχει ασφαλώς διαφορά προγράμματος αν υπολογίσει κάνεις και τα ενδιάμεσα παιχνίδια με Paris και Napoli στο Champions League.

Το σημερινό Χ μοιάζει σαν τρίποντο. Η Liverpool κλείνει σε οχτώ μέρες έναν εξαιρετικά βαρβάτο μήνα και αν εξαιρέσει κάποιος τον αποκλεισμό πριν λίγες μέρες στο League Cup τα έχει πάει περίφημα. Όχι μόνο από απόψε αποτελεσμάτων αλλά κυρίως από σοβαρότητα και ανταγωνιστικότητα εντός τερέν σε δύσκολα και διαφορετικά παιχνίδια. Σήμερα βρέθηκε για πρώτη φορά πίσω στο σκορ αλλά βρήκε ξανά την άκρη. Και ο Sturridge μας υπενθύμισε ξανά μέσα σε λίγες μέρες ποιος είναι και ότι νιώθει καλά! Πάμε για βήμα πρωτιάς στην Ιταλία τώρα! YNWA

Υ. Γ : Σήμερα ο Alisson επιβεβαίωσε πανηγυρικά πως ότι πληρώσεις παίρνεις τελικά και στο τέρμα.

O Alisson έκανε δύο τεράστιες επεμβάσεις απέναντι σε Willian και Hazard
O Alisson έκανε δύο τεράστιες επεμβάσεις απέναντι σε Willian και Hazard
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com