Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: “ Φυσικά και αξίζαμε την ισοπαλία ”

Klopp: “ Φυσικά και αξίζαμε την ισοπαλία ”

Η Liverpool μπορεί να μη νίκησε για έβδομη συνεχόμενη φορά στη φετινή Premier League, όμως πήρε έναν πόντο σε μια αρκετά δύσκολη έδρας, όπως είναι της Chelsea. Σε αυτό ακριβώς στάθηκε ο Jürgen Klopp στις δηλώσεις του μετά τη λήξη του αγώνα.

“ Φυσικά και αξίζαμε τον πόντο της ισοπαλίας. Αξίζαμε ακόμα και να νικήσουμε, όμως και με αυτό το αποτέλεσμα είναι όλα καλά. Και οι δύο παίκτες άξιζαν έναν βαθμό, αλλά εμείς είχαμε περισσότερες ευκαιρίες. Περισσότερες και από την Τετάρτη. Η Chelsea είναι μια σούπερ ομάδα και πάντα είναι δύσκολο να την αντιμετωπίζεις. Τα καταφέραμε καλά σήμερα.”

Για τον Sturridge :

“ Τρείς ημέρες πριν είχε ένα παρόμοιο σούτ και κατέληξε στο δοκάρι. Είναι ένας φανταστικός ποδοσφαιριστής και είχε μια ολοκληρωμένη προετοιμασία φέτος. Είναι στην καλύτερη κατάσταση που τον έχω δει. Είμαι πολύ χαρούμενος για εκείνον. Δουλέυει πολύ σκληρά και είναι επίσης πολύ καλό παιδί. Όλα τα παιδιά ήταν πολύ χαρούμενα για εκείνον στα αποδυτήρια. Είναι σε πολύ καλή κατάσταση αυτή τη στιγμή. ”

Για τις χαμένες ευκαιρίες της ομάδας.

“ Δεν είμαι σίγουρος αν είμαι δυσαρεστημένος. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Εμείς είμαστε μια καλή ομάδα και δημιουργήσαμε αρκετές ευκαιρίες. Κάποιες φορές τις αξιοποιείς και κάποιες όχι. Παίξαμε καλό ποδόσφαιρο και φτάσαμε αρκετές φορές στην περιοχή της Chelsea. Πρέπει να είχαμε 6 ή 7 ευκαιρίες. Είδα μια καλή εμφάνιση από την ομάδα μου σήμερα. Αν παίζουμε κάθε φορά, όπως σήμερα θα κερδίσουμε πολλά παιχνίδια. ”

Ικανοποιημένος ο Klopp από την εμφάνιση των Reds.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com