Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Giroud: «Σπουδαίο τεστ για εμάς το παιχνίδι του Anfield»

Giroud: «Σπουδαίο τεστ για εμάς το παιχνίδι του Anfield»

Ως μία πολύ μεγάλη ευκαιρία της ομάδας του να δείξει τις αληθινές τις δυνατότητες, αλλά και να ξεπεράσει τη χθεσινή γκέλα στην έδρα της West Ham, αντιμετωπίζει τη μεθαυριανή αναμέτρηση στο Anfield για το Carabao Cup o Olivie Giroud, σύμφωνα με τον ίδιο.

Ας δούμε τι ακριβώς είχε να πει για το μεθαυριανό παιχνίδι ο επιθετικός της Chelsea, μιλώντας στην εφημερίδα Evening Standard:

«(Αυτό το ματς) Θα είναι ένα τεστ για εμάς, μία ευκαιρία να δείξουμε πόσο καλοί είμαστε.»

«Θέλουμε να δείξουμε χαρακτήρα ως ομάδα μετά το παιχνίδι με τη West Ham, οπότε δεν υπάρχει καλύτερη ευκαιρία για αυτό από το να αντιμετωπίζεις την ομάδα που βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας. Θα είναι ένα καλό τεστ.»

«Ο προπονητής θα κάνει προφανώς μερικές αλλαγές στο παιχνίδι του League Cup, όμως έχουμε πολλούς ποιοτικούς παίκτες και καλό σύνολο.»

Στη συνέχεια, ο Γάλλος πρόσθεσε:

«Θέλουμε να είμαστε δυνατοί και να τους δείξουμε ότι δεν είναι εύκολο να μας κερδίσουν στο Anfield. Θέλουμε να διατηρήσουμε υψηλά επίπεδα αυτοπεποίθησης, να επιστρέψουμε στο Λονδίνο με καλό momentum και να ξεκινήσουμε ένα νέο σερί νικών.»

«Το ματς του League Cup θα είναι η καλύτερη προετοιμασία για το παιχνίδι του πρωταθλήματος. Πηγαίνουμε στο Anfield για να κερδίσουμε.»

Τεστ θεωρεί την αναμέτρηση του Anfield ο Olivie Giroud.
Τεστ θεωρεί την αναμέτρηση του Anfield ο Olivie Giroud.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com