Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Πήγαινε στη Liverpool να ξαναβρείς τον Klopp, Mario!»

«Πήγαινε στη Liverpool να ξαναβρείς τον Klopp, Mario!»

Αυτή ήταν η -δια μέσου του Sky Sports στη Γερμανία- συμβουλή που έδωσε ο πρώην συμπαίκτης του Mario Gotze στη Borussia Dortmund, Kevin Grosskreutz.

Η καριέρα του άλλοτε next big thing και σκόρερ του μοναδικού γκολ του τελικού του Μουντιάλ του 2014, Mario Gotze, έχει πάρει καθοδική πορεία τα τελευταία χρόνια μετά από το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε.

Μάλιστα, η συμμετοχή του στο διπλό της Borussia στην έδρα της Club Brugge για την πρώτη αγωνιστική του Champions League, ήταν μόλις η δεύτερή του για φέτος.

Ως εκ τούτου, ο παλιός του συμπαίκτης στους Βεστφαλούς, Kevin Grosskreutz, εξέφρασε δημοσίως τη γνώμη του για το πώς μπορεί να αναγεννηθεί η καριέρα του Gotze.

Ας δούμε τι ακριβώς είπε:

«Λυπάμαι πολύ για τον Mario Gotze, γιατί έχουν γραφτεί και γράφονται καθημερινά πράγματα για αυτόν -και όχι μόνο για αυτόν-.»

«Στην έδρα της Brugge για παράδειγμα, όλη η ομάδα δεν έπαιξε καλά.»

«Ίσως θα ήταν καλύτερα για εκείνον να πάρει μετεγγραφή στο εξωτερικό το χειμώνα, ώστε να ηρεμήσει εγκεφαλικά και να φέρει ξανά την καριέρα του σε μία ισορροπία.»

«Ο Klopp τον ξέρει αρκετά καλά, θα ταίριαζε στη Liverpool.»

Υπενθυμίζουμε ότι το σενάριο μιας πιθανής μετακίνησης του Gotze στο Anfield είχε την τιμητική του σε πολλά ρεπορτάζ το καλοκαίρι του 2016.

Ο Kevin Grosskreutz προέτρεψε τον Mario Gotze να έρθει στη Liverpool.
Ο Kevin Grosskreutz προέτρεψε τον Mario Gotze να έρθει στη Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com