Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: “ Να γίνουμε ο πιο άσχημος αντίπαλος ”

Klopp: “ Να γίνουμε ο πιο άσχημος αντίπαλος ”

Μπορεί η Liverpool να έχει παίξει ένα πολύ καλό ποδόσφαιρο τις τελευταίες σεζόν με τον Klopp στο τιμόνι, όμως ο προπονητής των Reds θέλει η ομάδα του να γίνει και ο πιο άσχημος αντίπαλος.

“ Θέλουμε να γίνουμε ο πιο άσχημος αντίπαλος, που θα έχει κάθε ομάδα να αντιμετωπίσει. Αυτό είναι το πλάνο μας. Να το πετύχουμε με καλούς ποδοσφαιριστές. ”

“ Θέλουμε να είμαστε καλοί στην άμυνα. Τα καλύτερα νέα των τελευταίων εβδομάδων ήταν οι τρόποι, με τους οποίους αμυνθήκαμε. Δεν μας χρειάστηκε πολύ η άμυνα στα πρώτα παιχνίδια. Δεν ήταν ακριβώς ότι δεν αμυνθήκαμε καθόλου, όμως δεν χρησιμοποιήσαμε όλες μας τις αμυντικές ικανότητες. ”

“ Μου άρεσε πολύ πως το κάναμε και κόντρα στην Tottenham και κόντρα στην Paris. Δεν είναι εύκολο να αμύνεσαι εναντίον τους, αλλιώς θα το έκαναν όλοι. Επίσης, παίξαμε και ποδόσφαιρο και αυτό σημαίνει πως κάναμε ένα μεγάλο βήμα. ”

“ Θα χρησιμοποιήσουμε όλους μας τους παίκτες. Όλα τα παιδιά είναι σε καλή κατάσταση. Το είδατε και με τον Daniel Sturridge. Αλλά, ο Daniel δεν είναι ο μοναδικός που χτυπάει την πόρτα, για να ξεκινήσει βασικός. Όλοι θέλουν να παίξουν και να κάνουν τη διαφορά και αυτό θα γίνει. ”

Ανοιχτό το ενδεχόμενο να κάνει αλλαγές στον σημερινό αγώνα ο Klopp.

Πιθανές οι αλλαγές από τον Klopp κόντρα στη Southampton.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com