Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Στάζει μέλι η Marca για την Liverpool!

Στάζει μέλι η Marca για την Liverpool!

Αφού έστειλαν την Paris Saint- Germain στο σπίτι τους μετά τη νίκη με 3-2 με εμφατική απόδοση την Τρίτη το βράδυ, ο Ισπανικός Τύπος υποστηρίζει ότι η τωρινή Liverpool μπορεί να κάνει τη διαφορά φέτος στο Champions League πραγματοποιώντας το τελικό βήμα!
Η Marca αναφέρει λοιπόν δέκα λόγους γιατί η Liverpool του Jurgen Klopp αξίζει να κερδίσει το Champions League αυτής της σαιζόν.
1. Κυρίαρχη επίθεση.
Οι Κόκκινοι έχουν μία από τις καλύτερες επιθέσεις όχι μόνο στην Αγγλία αλλά και στην Ευρώπη, με τους Firmino, Mane και Salah.
2. Σκοράρουν κατά βούληση.
Η Liverpool έχει πετύχει τα περισσότερα γκολ σε σχέση με οποιονδήποτε άλλο στο θεσμό, από την αρχή της περασμένης σαιζόν.
3. Ομάδα κατ’ εικόνα του Klopp.
O Γερμανός υπήρξε ανελέητος στην επανασύσταση της ομάδας κρατώντας μόνο τον Jamie Milner από την εποχή του Rodgers.
4. Αμυντική Δύναμη.
Ο ερχομός του Virgil Van Dijk βοήθησε ιδιαίτερα τη Liverpool αμυντικά ενώ οι Joe Gomez, Andy Robertson και Trent Alexander Arnold τα πηγαίνουν πολύ καλά δημιουργώντας έτσι όλοι μαζί ένα αμυντικό φρούριο.
5. Επιτέλους ένας αξιόπιστος τερματοφύλακας.
Μετά από χρόνια αβεβαιότητας επιτέλους ένας τερματοφύλακας Παγκόσμιας κλάσης υπερασπίζεται την εστία της ομάδας προσθέτοντας ειδικό βάρος στην άμυνα.
6. Η επιτυχία του ‘Gegenpressing’ βασίζεται στους μέσους.
Το κέντρο της Liverpool είναι ικανό να εκτελέσει με επιτυχία τις τακτικές του Klopp όσο αφορά το Gegenpressing.
7. Δύναμη σε βάθος.
Η Liverpool πλέον διαθέτει σημαντική δύναμη στον πάγκο της όπως απέδειξε και ο Daniel Sturridge εναντίον της Paris Saint-Germain.
8. Το ρεκόρ του Klopp σε knockout θεσμούς.
Αν και δεν κέρδισε ποτέ κάποιο τρόπαιο στην Ευρώπη, ο Jurgen Klopp έχει ένα πολύ καλό ρεκόρ στο να οδηγεί τις ομάδες του σε Τελικούς.
9. Το Anfield είναι φρούριο.
Η Liverpool πλέον έχει δημιουργήσει ξανά ένα ισχυρό φρούριο στο Anfield. Καμιά ομάδα της Premier League δεν έχει καταφέρει να σκοράρει στο φημισμένο στάδιο από τον Μάρτιο της περασμένης σαιζόν.
10. 5 φορές Πρωταθλητές Ευρώπης.
Καμιά άλλη Αγγλική ομάδα δεν έχει το DNA της Liverpool στην Ευρώπη.
Για όλους τους παραπάνω λόγους – και την ευχαριστούμε πάρα πολύ, η Marca πιστεύει ότι αυτή τη σαιζόν αξίζει στη Liverpool να κατακτήσει το Champions League!

Αυτή μπορεί να είναι η χρονιά της Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com