Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σκόραραν με την U-23 Solanke και Origi, αγωνίστηκε και ο Clyne

Σκόραραν με την U-23 Solanke και Origi, αγωνίστηκε και ο Clyne

Παιχνίδι το Σάββατο είχε και Under 23 ομάδα της Liverpool και μάλιστα πανηγύρισε την πρώτη της φετινή νίκη με 3-0 επί της Swansea. Σε έναν αγώνα, που συμμετείχαν παίκτες, όπως ο Solanke, ο Origi και ο Clyne.

Οι 3 τους δεν κατάφεραν να μπουν στην τελική 18αδα για τον αγώνα κόντρα στην Tottenham και για το λόγο αυτό ο Jürgen Klopp αποφάσισε πως είναι σωστό να χρησιμοποιηθούν με την U-23, ώστε να πάρουν παιχνίδια στα πόδια τους.

Το σκορ για τους Reds άνοιξε με κεφαλιά ο Nat Philips και έπειτα ο Origi με όμορφο σουτ διαμόρφωσε το 2-0. Ο Βέλγος επιθετικός είχε συμμετοχή και στο 3ο γκολ, καθώς έδωσε την ασίστ με σέντρα στον Dominick Solanke και εκείνος έγραψε το τελικό 3-0.

Ως βασικός τερματοφύλακας για τη Liverpool αγωνίστηκε ο Kai McKenzie-Lyle. Ο Nathaniel Clyne αγωνίστηκε και στα 90 λεπτά του αγώνα.

Αναλυτικά η σύνθεση της U-23 :

Kai McKenzie-Lyle, Lewis (80’ Gallacher), Phillips, Johnston, Clyne, Camacho (65’ Christie-Davies), Chirivella, Jones (65’ Adekanye) Virtue-Thick, Origi, Solanke.

Ο προπονητής, Neil Critchley αναφέρθηκε και στους 3 και εξέφρασε την ικανοποίηση του για την εμφάνισή τους.

“ Ήταν πολύ θετικό που μπορέσαμε να δώσουμε 90 λεπτά στον Divock, τον Dom και τον Nathaniel. Οι Divock και Dominick σκόραραν δύο εκπληκτικά γκολ. Διαθέτουν ποιότητα. ”

“ Ο Origi σκόραρε ένα γκολ πραγματικά από το πουθενά. Βρισκόταν με πλάτη στο τέρμα και κατάφερε να σουτάρει και να οδηγήσει την μπάλα στα δίχτυα. Έπειτα έκανε μια ωραία σέντρα στον Dom και εκείνος τελείωσε τη φάση. ”

“ Ο Nathaniel είχε παίξει και πέρυσι ορισμένα παιχνίδια με εμάς. Ήταν τέλειος. Η στάση του είναι πραγματικά υπέροχη. Αποτελεί παράδειγμα για τα μικρά παιδιά. ”

Solanke, Origi και Clyne αγωνίστηκαν με την U23.
Solanke,Clyne και Origi αγωνίστηκαν με την U23.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com