Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Pochettino: “ Καλύτερη η Liverpool, αλλά ήταν πέναλτι ”

Pochettino: “ Καλύτερη η Liverpool, αλλά ήταν πέναλτι ”

Εύσημα στον διαιτητή από τον Pochettino.

Το 3ο της διπλό στην φετινή Premier League κατάφερε να πετύχει η Liverpool με σκορ 1-2 στο Wembley το μεσημέρι του Σαββάτου.

Ο προπονητής της αντιπάλου των Reds, Mauricio Pochettino παραδέχθηκε στις δηλώσεις του ότι η Liverpool ήταν η καλύτερη ομάδα στον αγωνιστικό χώρο, όμως παράλληλα στάθηκε και στη τελευταία φάση του παιχνίδιου, όταν και οι Spurs ζήτησαν πέναλτι του Mane πάνω στον Son.

“ Ήταν καλύτεροι. Εμείς τους συναγωνιστήκαμε και ήμασταν κοντά τους. Η τελευταία φάση ήταν τρελή, διότι υπήρχε πέναλτι του Mane στον Son. Θα μπορούσαμε να μιλάμε με διαφορετικό τρόπο για το παιχνίδι αν είχε δοθεί. ”

“ Αλλά και πάλι ήταν καλύτεροι και δεν μπορω να πω πολλά πράγματα πάνω σε αυτό. Φυσικά και είμαι απογοητευμένος από το αποτελέσμα, όμως πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε και να βελτιωνόμαστε. Είμαστε ακόμη στην αρχή της σεζόν και έχουμε βελτιωθεί αρκετά. ”

“ Ήταν ένα πολύ δύσκολο και ανταγωνιστικό παιχνίδι. Όλα μπορούν να συμβούν. Και να κερδίσεις και να χάσεις. Είμαστε απογοητευμένοι και θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε. ”

“ Μπορεί εύκολα να μας γίνει κριτική για τον αγώνα, επειδή είχαν αρκετές ευκαιρίες και στο τέλος χάσαμε. Τα πράγματα από τότε που νικήσαμε την Manchester United έχουν αλλάξει αρκετά σε σχέση με το ξεκίνημα του πρωταθλήματος. Έχουμε αρκετό δρόμο μπροστά μας. ”

Καλύτερη η Liverpool, σύμφωμα με τον Pochettino.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com