Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Παίκτης του μήνα για τη Liverpool ο Van Dijk!

Παίκτης του μήνα για τη Liverpool ο Van Dijk!

3 στα 3 είχε τον μήνα Αύγουστο η Liverpool και ένας από τους παίκτες που ξεχώρισαν ήταν ο Virgil Van Dijk.

Ο Ολλανδός στόπερ είχε εξαιρετική απόδοση σε όλους τους αγώνες των Reds και καταφέρε να μη δεχθεί γκολ σε κανέναν από τους 3 αγώνες. Ο Virgil μπορεί να μην κέρδισε το βράβειο για τον καλύτερο παίκτη του μήνα από την Premier League, όμως το κέρδισε από τη Liverpool και έγινε ο πρώτος παίκτης του μήνα για τους Reds τη σεζόν 2017-18.

Μετά την παραλαβή του βραβείο του, ο Van Dijk μίλησε στο Liverpoolfc.com και εξέφρασε την ικανοποίηση του για αυτή του διάκριση.

“ Πρώτον, θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους με ψήφισαν. Ήταν ένας εξαιρετικός μήνας για εμάς, οπότε θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους. ”

“ Είναι το πρώτο μου βραβείο και είμαι περήφανος για αυτό. Όμως όλοι σχεδόν στην ομάδα το άξιζαν τον προηγούμενο μήνα. Όλοι ήταν απίστευτοι και τα έδωσαν όλα. Αυτό μπορεί να το δει κανείς και από τα αποτελέσματα. ”

“ Είμαι πολύ χαρούμενος για τη μέχρι τώρα πορεία μας, όμως θα πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε. Όλοι οι παίκτες στην ομάδα είχαν μερίδιο, ποτέ δεν θα έλεγα ότι το άξιζα μόνο εγώ. Τα κάνουμε όλα όλοι μαζί, αφού πρώτα έχουμε δουλέψει στην προπόνηση.

“ Είχαμε παιχνίδια, στα οποία χρειάστηκε να δουλέψουμε περισσότερο, για να πάρουμε τη νίκη, όπως με την Crystal Palace εκτός έδρας. Όμως, δείξαμε την ποιότητά μας. ”

Παίκτης του μήνα για τη Liverpool ο Van Dijk.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com