Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Mane: “ Οι γονείς μου πίστευαν ότι το ποδόσφαιρο ήταν χάσιμο χρόνου ”

Mane: “ Οι γονείς μου πίστευαν ότι το ποδόσφαιρο ήταν χάσιμο χρόνου ”

Συνέντευξη στο Bleacher Report έδωσε ο Sadio Mane και αποκάλυψε, πως οι γονείς του δεν έβλεπαν με καλό μάτι το ενδεχόμενο να ασχοληθεί επαγγελματικά με το ποδόσφαιρο και είχαν ενδοιασμούς.

Παρά τις αμφιβολλίες των γονιών του, ο Sadio όχι μόνο έγινε επαγγελματίας, αλλά και είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες και της Αγγλικής Premier League και του κόσμου.

“ Όταν ήμουν μικρός είχα αρκετούς αγαπημένους παίκτες. Περισσότερο από όλους βέβαια είχα τον Ronaldinho, αλλά και τον El-Hadji Diouf από τη Σενεγάλη. ”

“ Μου έδιναν έμπνευση ως παίκτες και αποτελούν και οι δύο τα ποδοσφαιρικά μου είδωλα. Χειρίζονταν πολύ καλά την μπάλα και μπορούσαν να περάσουν εύκολα τους αντιπάλους τους. ”

“ Μικρός ήμουν πολύ καλός ντριμπλέρ, βέβαια τώρα έχω αποκτήσει και εμπειρία. Υπάρχουν κάποια άχρηστα πράγματα, τα οποία δεν κάνω πλέον. Πρέπει να σκοράρεις και εσύ γκολ, αλλά και να βοηθάς την ομάδα να σου σκοράρει. Ακριβώς, όπως έκαναν και τα είδωλά μου. ”

Έπειται ο Mane αναφέρθηκε στους γονείς του και στις δυσκολίες που αντιμετωπίσε, μέχρι να γίνει επαγγελματίας ποδοσφαιριστής.

“ Γεννήθηκα σε ένα χωριό της Σενεγάλης, όπτ ποτέ κανένας δεν κατάφερε να γίνει ποδοσφαιριστής σε μεγάλο πρωτάθλημα. ”

“ Θυμάμαι, όταν ήμουν σε μικρή ηλικία, οι γονείς μου πίστευαν ότι θα έπρεπε να διαβάσω, ώστε να γίνω δάσκαλος. Έλεγαν πως το ποδόσφαιρο είναι χάσιμο χρόνου και δεν θα πετύχω ποτέ σε αυτό. Εγώ, όμως πάντα πίστευα στον εαυτό μου και πίστευα ότι έχω την ευκαιρία να γίνω ποδοσφαιριστής. ”

“ Δεν πίστευαν, ότι θα τα καταφέρω. Ήμασταν μακριά από το Dakar και κανείς στην κοντινή περιοχή δεν κατάφερε να παίξει ποδόσφαιρο. Ήταν έναντια στην ιδέα και δεν το πίστευαν μέχρι να υπογράψω το πρώτο μου επαγγελματικό συμβόλαιο. ”

“ Για εκείνους ήταν αδύνατον. Δεν ήταν απολύτως λάθος, διότι τίποτα δεν ήταν εύκολο και χρειάστηκε να δουλέψω πάρα πολυ, για να το πετύχω. Ήθελα να κάνω το όνειρό μου πραγματικότητα και να γίνω ποδοσφαιριστής. Τα έδωσα όλα και το πέτυχα. Τώρα είναι περήφανοι για εμένα. ”

Πρώτος σκόρερ της Premier League φέτος ο Sadio Mane.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com