Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ήρθε σε επαφή για Rabiot η Liverpool;

Ήρθε σε επαφή για Rabiot η Liverpool;

O Adrien Rabiot, αγωνιζόμενος για λογαριασμό της Paris Saint-Germain.

Μπορεί η καινούρια σεζόν να έχει μόλις μερικές εβδομαδές που έχε ξεκινήσει, όμως ο Jürgen Klopp κάνει από τώρα τα πλάνα του για την επόμενη και αυτά περιλαμβάνουν τον Adrien Rabiot.

Όπως αναφέρει το ESPN, η Liverpool ήρθε σε επαφή με τη μητέρα του Γάλλου άσου, η οποία είναι και η μάνατζέρ του. Το ίδιο δημοσίευμα τονίζει, πως οι Reds παρακολοθούν στενά την περίπτωσή του και θα ήθελαν να τον εντάξουν στο δυναμικό τους.

Οι πηγές του ESPN επίσης αποκαλύπτουν, πως ο Klopp είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον ίδιο τον παίκτη, προκειμένου να συζητήσουν το ενδεχόμενο της μεταγραφής του στο Anfield.

Στον Γερμανό τεχνικό αρέσει πολύ ο Rabiot και είχε προσπαθήσει να τον αγοράσει από την περίοδο που βρισκόταν στην Borussia Dortmund.

Ο 23χρονος θα τεθεί αντιμέτωπος της Liverpool στον όμιλο του Uefa Champions League και με τον τρόπο αυτό θα μπορέσουν οι Reds να εξετάσουν τα υπέρ και τα κατά του από πρώτο χέρι.

Βρίσκεται στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου με την Paris Saint-Germain και έχει απορρίψει τις μέχρι τώρα προτάσεις για ανανέωση που του έχουν γίνει. Ο Γαλλικός σύλλογος, πάντως ελπίζει ακόμα πως μπορεί μέσα στην χρονιά να τον πείσει να υπογράψει νέο συμβόλαιο.

Ακόμη και να ισχύει το ενδιαφέρον της Liverpool δεν παίζει μόνη της στο παιχνίδι της απόκτησης του Γάλλου, καθώς υπάρχει και η Barcelona, η οποία προσπάθησε να τον αγοράσει και το καλοκαίρι.

Σημαντικό ρόλο στην υπόθεση μπορεί να παίξει η επιθυμία του Rabiot να έρθει στο Anfield, εφόσον έχει παραδεχθεί δημόσια τον θαυμασμό του για τους Reds στο RMC Sport τον περασμένο Οκτώβρη.

“ Θα ήθελα πολύ να αγωνιστώ στην Premier League κάποια μέρα. Όχι απαραίτητα σε κάποιο συγκεκριμένο σύλλογο, παρά το γεγονός ότι υποστήριζα τη Liverpool όταν ήμουν μικρός. ”

Ενδιαφέρεται για Rabiot η Liverpool;
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com