Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Henderson: “ Έχει μεγάλα περιθώρια βελτίωσης ο Joe Gomez ”

Henderson: “ Έχει μεγάλα περιθώρια βελτίωσης ο Joe Gomez ”

Στην Εθνική Αγγλίας κλήθηκε ξανά ο Joe Gomez από τον Gareth Southgate και υπάρχει πιθανότητα να χρησιμοποιθεί στους αγώνες κόντρα σε Ισπανία και Ελβετία.

Ο Jordan Henderson μίλησε στο Sky Sports για τον νεαρό αμυντικό των Reds και τόνισε πως έχει μεγαλά περιθώρια βελτιώσης και μπορεί να γίνει όσο καλός θέλει.

“ Είναι ήδη πολύ καλός, αλλά μπορεί να γίνει ακόμη καλύτερος. ”

“ Είναι ακόμη πολύ νέος. Ακόμα βελτιώνεται, μαθαίνει και δεν υπάρχει καλύτερο μέρος από τη Liverpool, ώστε να βελτιωθεί. Υπάρχουν οι κατάλληλοι παίκτες και ο κατάλληλος προπονητής δίπλα του. ”

“ Είμαι πολύ χαρούμενος για εκείνον και γνωρίζω πόσο καλός μπορεί να γίνει. Έχει τη σωστή στάση. Είναι πολύ ώριμος για την ηλικία του. Πατάει καλά στα πόδια του και μπορεί να γίνει όσο καλός επιθυμεί. ”

Ο Hendo στη συνέχεια αναφέρθηκε και στην Εθνική Αγγλίας.

“ Ακόμη και εδώ στην Αγγλία έχουμε ένα φανταστικό περιβάλλον. Με τους παίκτες, τον προπονητή και όλο το τεχνικό επιτελείο. ”

“ Είναι φανταστικό περιβάλλον και μπορεί να μεταφέρει την πολύ καλή του φόρμα και να δείξει πόσο καλός είναι εναντίον στους καλύτερους παίκτες του κόσμου. ”

Για τον Adam Lallana είπε :

“ Είναι απογοητετικό για εκείνον και για την ομάδα, διότι είναι τεράστιος παίκτης όχι μόνο για την Αγγλία, αλλά και για τη Liverpool. ”

“ Οπότε εύχομαι να μην είναι κάτι σοβαρό και όταν γυρίσουμε από την Εθνική ομάδα να είναι έτοιμος. ”

Μπορεί να γίνει όσο καλός επιθυμεί ο Joe Gomez.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com