Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Henderson: “ Μπορώ να βελτιωθώ ”

Henderson: “ Μπορώ να βελτιωθώ ”

Νεό συμβόλαιο συνεργάσιας με τη Liverpool υπέγραψε το απόγευμα της Δευτέρας ο Jordan Henderson, το οποίο θα τον κρατήσει στο Anfield τουλάχιστον μέχρι το 2023.

Με αφορμή την ανανέωση του συμβολαίου του πραγματοποίησε δηλώσεις στο Sky Sports και εξήγησε πως όλοι οι παίκτες μπορούν να βελτιωθούν σε κάθε φάση της καριέρας του.

“ Πιστεύω πως όταν παίζεις ποδόσφαιρο μπορείς πάντα να βελτιωθείς. Δεν παίζει ρόλο η ηλικία, στην οποία βρίσκεσαι. Φυσικά και μπορώ να βελτιωθώ και να γίνω καλύτερος σε συγκεκριμένους τομείς του παιχνιδιού μου. ”

“ Δεν υπάρχει καλύτερος από τον Klopp, για να βελτιωθείς. Μας βοηθά και εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου και αυτό θέλω να συνεχίσει να συμβαίνει. ”

Ο Hendo βρίσκεται από το 2011 στην ομάδα, όταν και πήρε μεταγραφή από τη Sunderland και θα συνεχίσει και να είναι στην ομάδα, αλλά και να είναι αρχηγός της.

“ Πιστεύω πως είμαι σε μια πολύ καλή φάση της καριέρας μου. Έχω και εμπειρία, αλλά και είμαι ακόμη νέος. ”

“ Και από άποψη φυσικής κατάστασης νιώθω πως είμαι πολύ καλά. Είναι πολύ καλά τα πράγματα για εμένα και για τη Liverpool και για την Αγγλία. Όλα είναι θετικά αυτή τη στιγμή. ”

“ Θέλω να συνεχίσω να δουλεύω σκληρά και να παίζω ποδόσφαιρο. Έχουμε πολλούς καλούς παίκτες στην ομάδα. Πρέπει να συνεχίσεις να βελτιώνεσαι και να δίνεις το καλύτερό σου εαυτό. ”

Ο Henderson τη στιγμή της ανανέωσης του συμβολαίο του.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com