Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: “ Δεν κερδίζουν όλοι τα εκτός έδρας παιχνίδια της Premier League ”

Klopp: “ Δεν κερδίζουν όλοι τα εκτός έδρας παιχνίδια της Premier League ”

12 πόντους έχει στο φετινό πρωτάθλημα η Liverpool και μάλιστα οι μισοί από αυτούς έχουν έρθει σε εκτός έδρας αναμετρήσεις. Ο Jürgen Klopp εξήγησε γιατί είναι πολύ σημαντικό το συγκεκριμένο επίτευγμα της ομάδας του.

“ Για να χτίσεις μια ομάδα για μια δύσκολη σεζόν χρειάζεσαι εμπειρίες από παιχνίδια όπως εκείνο με τη Leicester. Το ιδανικό δηλαδή είναι να παίρνεις τους 3 βαθμούς και σε έναν δύσκολο αγώνα. ”

“ Αν πετάς συνέχεια, δεν είσαι προετοιμασμένος για τις δύσκολες στιγμές. Οπότε, εμείς είμαστε. ”

“ Αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα είπα στα παιδιά, πως αν ήταν εύκολο να κερδίζεις τα εκτός έδρας παιχνίδια της Premier League θα το έκαναν όλοι συνέχεια. Δεν το κάνουν. ”

“ Είναι δύσκολο, είναι πολύ δύσκολο και ειδικά με τον τρόπο που το κάναμε εμείς. Προκαλέσαμε προβλήματα στον εαυτό μας, όμως τελικά πήραμε αυτό που θέλαμε. Ήμασταν αρκετά δυνατοί. ”

“ Για την ώρα δεν είμαστε αρκετά σταθεροί και στα 90 λεπτά. Όμως δουλεύουμε σε αυτό και πιστεύουμε ότι θα μπορέσουμε να το κάνουμε. ” είπε ο Γερμανός και έκλεισε λέγοντας :

“ Πάντα μπορείς να κάνεις κριτική. Λεπτομέρειες να διορθώσεις θα υπάρχουν πάντα και αν τα φτίαξεις όλα στο τέλος θα νικήσεις 8-0 ή κάτι τέτοιο. Έτσι είναι η ζωή, έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Στο τέλος, το 2-1 είναι ένα φανταστικό αποτέλεσμα. ”

Σταθερότητα θέλει ο Klopp από τους παίκτες του.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com