Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Αποκάλυψε πότε μπορεί να κάνει ο Fabinho το ντεμπούτο του ο Klopp!

Αποκάλυψε πότε μπορεί να κάνει ο Fabinho το ντεμπούτο του ο Klopp!

4 επίσημους αγώνες έχει δώσει μέχρι στιγμής στη φετινή Premier League η Liverpool και το καλοκαιρινό μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, Fabinho δεν έχει αγωνιστεί ακόμα.

Αρκετή συζήτηση έχει γίνει γύρω από το συγκεκριμένο ζήτημα, ωστόσο ο προπονητής των Reds, Jürgen Klopp έδωσε την απάντηση του.

“ Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με τον Fabinho. Όλα είναι καλά. Χρειαζόταν χρόνο.”

“ Φυσικά και θα μπορούσε να βρισκόταν στην αποστολή, όμως είναι δύσκολο να βρίσκεσαι σε εκείνη, διότι όλοι βρίσκονται σε καλή κατάσταση αυτή τη στιγμή. ”

“ Είναι μια ξεχωριστή περίπτωση. Θέλει τον χρόνο του, οι υπόλοιποι δεν είχαν ανάγκη την προσάρμογη. Αυτός είναι ο μόνος λόγος. ”

“ Αλλά θα επιστρέψει. Τώρα θα έχουμε αγώνες κάθε 3 μέρες. Έχει κάνει μεγάλα βήματα προόδου τις τελευταίες εβδομάδες. Θα μπορούσε να αγωνιστεί ακόμη και τώρα. ”

Ο κεντρικός μέσος έχει κληθεί στην Εθνική Βραζιλίας και υπάρχει περίπτωση να πάρει χρόνο συμμετοχής στα παιχνίδια με Ελ Σαλβαδόρ και Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής. Ο Klopp σχολίασε και τη συγκεκριμένη προοπτική.

“ Ελπίζουμε τώρα να αγωνιστεί με τη Βραζιλία. Όταν γυρίσει θα έχουμε πάρα πολλά παιχνίδια. ”

“ Έχουμε έναν ολόκληρο Σεπτέμβρη μπροστά μας γεμάτο με δύσκολα παιχνίδια. Έχουμε ανάγκη όλους μας τους παίκτες. ”

“ Ελπίζουμε να έρθουν όλοι οι παίκτες μας σε καλή κατάσταση από τις Εθνικές τους ομάδες. Θα τους χρησιμοποιήσουμε όλους. ”

Περιμένει το ντεμπούτο του ο Fabinho.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com