Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: “ Το περιμένα ότι θα κάνει κάποτε λάθος ο Alisson “

Klopp: “ Το περιμένα ότι θα κάνει κάποτε λάθος ο Alisson “

Το πρώτο του λάθος με τη φανέλα της Liverpool έκανε στη νίκη των Reds επί τον Alisson Becker και επέτρεψε στις Αλεπούδες να μειώσουν σε 1-2, το οποίο ήταν και το τελικό σκόρ.

Ο Jürgen Klopp, όπως άλλωστε και ο ίδιος ο Alisson σχολίασαν τη στιγμή του λάθους. Μάλιστα ο Γερμανός τεχνικός τόνισε, πως περίμενε ότι αργά ή γρήγορα ο Βραζιλιάνος θα έκανε το λάθος.

“ Αυτό το λάθος πρέπει να γίνει μάθημα σε όλους μας. Όχι μόνο σε εκείνον. ”

“ Ήταν ξεκάθαρο μετά την προηγούμενη εβδομάδα ότι κάποια στιγμή θα γινόταν αυτό. Το περίμενα. Δεν πίστευα, όμως ότι θα συμβεί τόσο σύντομα. ”

“ Βέβαια, θα μπορούσαμε να είχαμε καθαρίσει τη συγκεκριμένη φάση σε δύο περιπτώσεις. Έπειτα πάσαραν την μπάλα σε εκείνον και ναι θα μπορούσε να την είχε απομακρύνει. ”

“ Έτσι πήγε όλο το παιχνίδι περίπου. Πίσω πάσα, πίσω πάσα και στο τέλος ήρθε το λάθος από τον τερματοφύλακα. Είναι άντρας και το αποδέχθηκε όμως. Αναγνωρίζει το λάθος του.”

Έπειτα ο Klopp αποκάλυψε τι είπε στον Alisson σχετικά με το λάθος, το οποίο έκανε.

“ Του είπα ότι ήταν το καλύτερο παιχνίδι, για να το κάνει, διότι κερδίσαμε στο τέλος. Όλα είναι καλά τώρα. ”

“ Ακόμα προσαρμοζόμαστε στο παιχνίδι του ως ομάδα. Δεν πρέπει να τον χρησιμοποιούμε στις λάθος στιγμές. Δεν είναι η λύση για εμάς, αλλά μια επιλογή. ”

“ Αν δεχόμασταν και δεύτερο γκολ θα αποτελούσε πρόβλημα το λάθος. Όμως, και ο Alisson και ο Gomez ήταν εξαιρετικοί και πήραμε τη νίκη. ”

Περίμενε το λάθος του Alisson ο Klopp.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com