Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Alisson: “ Δεν είμαι χαζός να ξανακάνω το ίδιο λάθος ”

Alisson: “ Δεν είμαι χαζός να ξανακάνω το ίδιο λάθος ”

Μπορεί η Liverpool να πέρασε και από το King Power Stadium και να έκανε 4 τις νίκες της στη φετινή Premier League, ωστόσο ο Alisson πραγματοποίησε ένα μεγάλο λάθος και έβαλε τους γηπεδούχους ξανά στο παιχνίδι.

Ο Βραζιλιάνος, όπως είναι λογικό ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους μετά τη λήξη της αναμέτρησης για τη συγκεκριμένη φάση και έδωσε τη δική του άπαντηση.

“ Ήταν μια κακή αντίδραση και έφερε ένα λάθος. Ένα αμυντικό λάθος. Το πιο σημαντικό είναι ότι πήραμε τη νίκη. ”

“ Είμαι νευριασμένος, διότι έκανα ένα λάθος, το οποίο έβαλε την ομάδα σε δύσκολες καταστάσεις. Όταν ένας παίκτης κάνει ένα λάθος επηρεάζει όλη την ομάδα. Πρέπει να βελτιωθούμε, όμως το αποτέλεσμα μετράει αυτή τη στιγμή. ”

“ Δεν υπολόγισα καλά τη φάση. Έκανα λάθος από την αρχή, δεν δέχθηκα πολύ καλή πάσα. Μίλησα στα αποδυτήρια με τον Virgil για αυτό. Δεν ήταν καλή η πάσα και θα έπρεπε να την είχα διώξει. ” στη συνέχεια ο Alisson εξήγησε στο ESPN Brazil, ότι δεν θα κάνει ξανά παρόμοιο λάθος.

“ Ήθελα να συνεχίσω να παίζω και να κρατήσω την κατοχή. Τώρα όλοι θα αναλύσουν αυτή τη φάση. Δεν είμαι χαζός, ώστε να ξανακάνω το ίδιο λάθος. Μαθαίνουμε από τα λάθη μας. Είναι μέρος του παιχνιδιού, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι θα συνεχίσουμε να κάνουμε λάθη. ”

“ Πιστευώ πως υπήρξε φάουλ, αλλά εδώ είναι η Premier League και δεν πρόκειται να σου δώσουν την παραμικρή επαφή. Δεν πρέπει να συμβεί ξανά. ”

Η στιγμή του λάθους από τον Alisson.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com