Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Jurgen Klopp: «Μπορούμε να βελτιωθούμε»

Jurgen Klopp: «Μπορούμε να βελτιωθούμε»

Η Liverpool κέρδισε με 1-2 τη Leicester στο King Power Stadium και έκανε το 4×4 στη φετινή Premier League.Ωστόσο, οι Reds δεν έπεισαν με την απόδοσή τους ιδιαίτερα στο 2ο ημίχρονο και ο Jurgen Klopp έσπευσε να σχολιάσει τη σημερινή εμφάνιση της ομάδας:

« Το αποτέλεσμα δε θα μπορούσε να ήταν καλύτερο. Η εμφάνιση θα μπορούσε. Ξέρουμε ότι μπορούμε να βελτιωθούμε. Στην αρχή του παιχνιδιού δείξαμε πως μπορούμε να παίξουμε πολύ καλά. Αλλά όσο περνούσε η ώρα και το γήπεδο γινόταν όλο και πιο ξερό, επηρεαστήκαμε και το παιχνίδι μας έγινε πιο δύσκολο. Ξέρουμε πως δεν έπρεπε να επηρεαστούμε όμως. Πρέπει να έχουμε πιο άμεσο παιχνίδι από την άμυνα. Σκοράραμε δύο γκολ στο πρώτο μέρος και στο δεύτερο ημίχρονο θέλαμε να ελέγξουμε το ρυθμό καλύτερα. Δεν είχαμε την κατοχή της μπάλας, όμως αμυντικά ήμασταν σταθεροί και βγάλαμε κάποιες αντεπιθέσεις. Κάναμε κάποια λάθη στις τελικές πάσες και δεν μπορέσαμε να τελειώσουμε το ματς. Στη συνέχεια δεχτήκαμε το γκολ και το παιχνίδι δυσκόλεψε περισσότερο. Αλλά γενικά είμαι ικανοποιημένος. Γνωρίζαμε πως θα ήταν δύσκολο ματς και παλέψαμε για τους τρεις βαθμούς.»

Έτσι, η Liverpool κλείνει θετικά τις εμφανίσεις της πριν τη διακοπή των εθνικών ομάδων,  με 4 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια,όντας στην 1η θέση της Premier League.

Κρατάει το αποτέλεσμα και την εμφάνιση του πρώτου 20λεπτου ο Jurgen Klopp.
Κρατάει το αποτέλεσμα και την εμφάνιση του πρώτου 20λεπτου ο Jurgen Klopp.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com