Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Shaqiri: “ Ο ανταγωνισμός μας βοηθά και μας κάνει καλύτερους “

Shaqiri: “ Ο ανταγωνισμός μας βοηθά και μας κάνει καλύτερους “

Shaqiri: Πρέπει να παίζει βασικός?

Μόλις μια επίσημη συμμετοχή και αυτή ως αλλαγή έχει ο Xherdan Shaqiri με τη φανέλα των Reds, όμως ο Jürgen Klopp στηρίζει πολλά στον Ελβετό διεθνή και αναμένεται να τον χρησιμοποιήσει σύντομα.

Ο ίδιος δεν φαίνεται καθόλου δυσαρεστημένος από αυτή την κατάσταση και περιμένει να του δώσει ο Γερμανός τεχνικός την ευκαιρία του να αποδείξει την αξία του.

“  Ο προπονητής έχει φέρει ορισμένους πολύ καλούς παίκτες τη φετινή σεζόν. Θα μας βοηθήσουν αρκετά. ”

“ Ο ανταγωνισμός χρειαζόταν στην ομάδα. Σε βοηθά να γίνεις καλύτερος και πιο δυνατός. Περιμένω την ευκαιρία μου, ήδη έχουμε ξεκινήσει καλά στη σεζόν. ”

“ Μπορώ να αγωνιστώ σε όλες τις θέσεις της επίθεσης. Ο προπονητής το γνωρίζει αυτό. Στα φιλικά αγωνίστηκα και ως 9αρι και ως 10αρι, αλλά και ως εξτρέμ. Βέβαια, με το σύστημα του προπονητή δεν έχουμε καθαρά εξτρέμ, διότι συγκλίνουμε προς τα μέσα. ”

“ Αυτό είναι πολύ καλό. Μου άρεσει το ποδόσφαιρο του προπονητή μας. Είναι τέλειο για εμένα. ” Είπε ο Shaqiri και συνέχισε :

“ Είναι πάντα μα πάντα υπέροχο και πολύ σημαντικό να κάνεις ένα καλό ξεκίνημα για τους οπαδούς. ”

“ Πιστεύω, πως οι οπαδοί μας είναι πολύ χαρούμενοι και ελπίζω να μπορέσουμε να συνέχισουμε έτσι και να είναι περήφανοι οι οπαδοί μας. ”

Τέλειο το ποδόσφαιρο του Klopp για τον Shaqiri.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com