Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: “ Εξαιρετική η στάση του Wijnaldum ”

Klopp: “ Εξαιρετική η στάση του Wijnaldum ”

O Gini Wijnaldum με τον καλό του φίλο, Jurgen Klopp!

Μπορεί λίγοι να το περίμεναν κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας και πριν την έναρξη της σεζόν, όμως ο Gini Wijnaldum έχει αγωνιστεί βασικός και στα 3 πρώτα παιχνίδια των Reds στην Premier League.

Ο Ολλανδός άσος, αγωνίστηκε μόνο σε 2 παιχνίδια της Liverpool στην pre season, αλλά μετρά ήδη 3 συμμετοχές στο πρωτάθλημα. Μάλιστα, πραγματοποιεί πολύ θετικές εμφανίσεις και αυτό χαροποιεί τον Jürgen Klopp, όπως άλλωστε δήλωσε ο ίδιος.

“ Η στάση του Gini είναι εξαιρετική. Μπορεί να αλλάξει αμέσως νοοτροπία, ώστε να βοηθήσει την ομάδα. ”

“ Αν με ρωτάτε, ήταν πολύ καλός στα φιλικά ως 8αρι. Επίσης, ήταν καλός ως 6αρι, όμως ήταν πραγματικά ένα εξαιρετικό 8αρι. Ποτέ δεν είχαμε αμφιβολλίες για εκείνον. Μπορεί να αγωνιστεί και στις δύο θέσεις. ”

“ Είναι ξεκαθάρο, πως πάντα θα βρίσκεται μέσα στις επιλογές μας για τη θέση 6. Έχει δουλέψει πολύ σκληρά και παίζει πολύ καλά. Είναι καλός ποδοσφαιριστής. Αλλά, το πιο σημαντικό είναι η στάση και νοοτροπία του. Μπορεί να μένει ήρεμος σε διάφορες καταστάσεις. ”

“ Σε αυτή τη θέση είναι σημαντικό να μην τρέχεις συνεχώς για τη μπάλα. Θέλουμε τους παίκτες μας για ένα σκοπό στο γήπεδο. Ο Gini έχει αποδείξει, πως αγωνίζεται καλά και στη θέση 6 και στη θέση 8. ”

Καλό το ξεκίνημα του Wijnaldum στη σεζόν.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com