Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Jurgen Klopp: «Πρέπει να παλέψουμε με τη Brighton»

Jurgen Klopp: «Πρέπει να παλέψουμε με τη Brighton»

Ο Jurgen Klopp μίλησε στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου πριν το αυριανό παιχνίδι με τη Brighton και τόνισε πως οι ποδοσφαιριστές του θα πρέπει να παλέψουν για να πάρουν το θετικό αποτέλεσμα:

«Το αυριανό ματς θα είναι πολύ δύσκολο και πρέπει να παλέψουμε για να το κερδίσουμε. Δε θα έχει καμία σχέση με το περσινό παιχνίδι στο τέλος της χρονιάς. Γιατί τότε η Brighton είχε κερδίσει την παραμονή μόλις λίγες εβδομάδες νωρίτερα. Τώρα, προέρχεται από μια νίκη επί της Manchester United. Ο Chris Hughton έχει κάνει εξαιρετική δουλειά. Όχι μόνο στο ματς με τη United, αλλά από την αρχή της σεζόν. Και σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να υποτιμήσουμε τη Brighton. Πρέπει να σεβαστούμε τη δουλειά τους.»

Επίσης, ο Γερμανός τεχνικός σχολίασε το εξαιρετικό ξεκίνημα στη σεζόν του Sadio Mane: « Ο Sadio έχει ξεκινήσει εξαιρετικά. Έχει πολλές δυνατότητες και το ξέρει. Το βασικό ζητούμενο ήταν η συνέπεια. Και έχει βελτιωθεί πολύ σε αυτόν τον τομέα. Έχει μάθει να αντιμετωπίζει δύσκολες καταστάσεις στα παιχνίδια. Εάν συνεχίσει να είναι τόσο συνεπής στην απόδοσή του, θα είναι ο ποδοσφαιριστής που ονειρεύεται κάθε προπονητής.»

Ως μάχη βλέπει το αυριανό ματς με τη Brighton, ο Jurgen Klopp.
Ως μάχη βλέπει το αυριανό ματς με τη Brighton, ο Jurgen Klopp.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com