Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Jürgen Klopp: “ Δεν με ενδιαφέρει τι κάνουν οι άλλες ομάδες ”

Jürgen Klopp: “ Δεν με ενδιαφέρει τι κάνουν οι άλλες ομάδες ”

Το 2 στα 2 κατάφερε να κάνει η Liverpool, εφόσον πέρασε με 0-2 από την δύσκολη έδρα της Crystal Palace, το Selhurst Park. Οι Reds είχαν να ξεκινήσουν με δύο τρίποντα από τη σεζόν 2013-14, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι είναι ικανοποιημένος από όλα ο Jürgen Klopp.

Όταν ρωτήθηκε για την κούρσα του πρωταθλήματος :

“ Είναι πολύ νωρίς ακόμα. Δεν με ενδιαφέρει καθόλου τι κάνουν οι άλλες ομάδες. Δεν είναι σημαντικό να με ενδιαφέρει. ”

“ Δεν παρακολουθούμε τις άλλες ομάδες κάθε αγωνιστική και λέμε σκόραραν τόσα γκολ ουάου, πρέπει να βάλουμε περισσότερα εμείς.”

“ Πρέπει να αγωνιζόμαστε διαφορετικά. Οι ugly wins χρειάζονται. Καμία ομάδα δεν χαίρεται όταν πρόκειται να έρθει στο Anfield.”

“ Ο στόχος μας είναι να παραμείνουμε σταθεροί και να δούμε τι θα συμβεί στο τέλος. Το πρωτάθλημα είναι πολύ δυνατό, ώστε να μπορέσουμε να πούμε κάτι μετά από δύο αγωνιστικές. ”

Όσο για την αναμέτρηση κόντρα στην Palace:

“ Μας δημιούργησε αρκετά προβλήματα. Δεν έχουν πολλές ομάδες παίκτες, όπως οι Zaha, Milivojevic, Benteke και Townsend. Είναι πολύ καλοί παίκτες και απειλούν συνέχεια με τις μπαλίες τους. ”

“ Βοηθήσαμε ο ένας τον άλλον και καταφέραμε να αποφύγουμε τις επικίνδυνες καταστάσεις και να πάρουμε τη νίκη. Δεν κάναμε μια εξαιρετική εμφάνιση όμως. ”

“ Είμαι χαρούμενος από όλα τα παιδιά και φυσικά από το αποτέλεσμα. ”

Νίκη στο Selhurst Park για τους Reds του Klopp.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com