Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Οι λεπτομέρειες του deal Karius – Besiktas

Οι λεπτομέρειες του deal Karius – Besiktas

Με τη Besiktas έχει συμφωνήσει η Liverpool για την παραχώρηση του Loris Karius στην Τουρκική ομάδα.

Οι δύο ομάδες συμφώνησαν για τον διετή δανεισμό του Γερμανού τερματοφύλακα και οι Reds θα εισπράξουν £2.25 εκατομμύρια για το ενοίκιό του. Στη συμφωνία έχει τοποθετηθεί και υποχρωετική οψιόν αγοράς αν επιτευχθούν κάποιοι συγκεκριμένοι στόχοι.

Η Besiktas θα αγοράσει τον Karius το καλοκαίρι του 2020 αν ο 25χρονος συμπληρώσει έναν συγκεκριμένο αριθμό συμμετοχών και η νέα του ομάδα καταφέρει να εξασφαλίσει Ευρωπαϊκό εισιτήριο. Οι Reds θα εισπράξουν £7.25 εκατομμύρια, αν ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

Η Liverpool, επίσης έχει κρατήσει 20% ποσοστό μεταπώλησης για κάθε ενδεχόμενη μελλοντική πώληση του τερματοφύλακα.

Οι Reds δεν κατάφεραν να πουλήσουν τον Mignolet, εφόσον δεν βρέθηκε ομάδα να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις τους, οπότε αποφάσισαν να πουλήσουν τον Karius. Ο Βέλγος βρέθηκε κοντά στη Fulham, όμως το deal τελικά δεν προχώρησε.

Ο Jürgen Klopp πιστεύει, ότι η εμπειρία του Mignolet στην Premier League μπορεί να αποδειχθεί σημαντική και να βοηθήσει την ομάδα. Ο 30χρονος Βέλγος θα είναι το Νο2 της Liverpool πίσω από τον Alisson Becker.

Μετά τον Danny Ward η Liverpool είναι έτοιμη να πουλήσει έναν ακόμη τερματοφύλακα κατά την καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο.

Ο Klopp είχε σκεφτεί να στηρίξει τον Karius μετά τον τελικό του Champions League, όμως τελικά είναι αυτός που θα αποχωρήσει από το Anfield και όχι ο Mignolet.

Στην Τουρκία ο Loris Karius.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com