Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ωριμότητα και Liverpool πλέον πάνε μαζί!

Ωριμότητα και Liverpool πλέον πάνε μαζί!

Με νίκες συνέχισαν οι Reds στη φετινή Premier League, καθώς κατάφεραν μετά από μια αρκετά ώριμη εμφάνιση να φύγουν με το διπλό από το Selhust Park της Crystal Palace με σκορ 0-2.

Α Ημίχρονο :

Για δεύτερο συνεχόμενο αγώνα η Liverpool ξεκίνησε δυναμικά τον αγώνα και έτοιμη να κλέψει μπάλες και να βγει στην κόντρα. Το πρώτο σουτ του Salah το μπλόκαρε ο Sakho στο 3’. Στο 13’ η απειλητική σέντρα του Milner απομακρύνθηκε από τον Hennesey. Στο 21’ η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα από τον Mane, όμως είχε προηγηθεί φάουλ στον Hennessey. Τεράστια ευκαίρια έχασε ο Salah στο 22’, ο οποίος βρέθηκε τετ α τετ μετά από εξαιρετική μπαλιά του Keita, όμως δεν πλάσαρε καλά. Πολύ κοντά στο γκολ έφτασαν οι Eagles στο 25’ με τον Townsend όμως το σουτ του βρήκε το οριζόντιο δοκάρι, στη συνέχεια το σουτ του Zaha μπλόκαρε ο Arnold. Στο 27’ η μπάλα κατέληξε στα πόδια του Keita σε καλή θέση μέσα στην περιοχή μετά από κόντρα στο σουτ του Salah, αλλά ο Hennessey κατάφερε να αποκρούσει. Η Crystal Palace απείλησε και στο 30’ με ένα δυνατό σουτ του Schlupp, το οποίο κατέληξε άουτ. Στο 35’ ο Robertson δεν βρήκε εστία σε σούτ του μέσα από την περιοχή μετά από ωραίο γύρισμα του Salah. Η Liverpool απείλησε και στο 40’ με ένα ξαφνικό σουτ του Mane, το οποίο πέρασε πάνω από τα δοκάρια. Στο 44’ οι Reds κέρδισαν πέναλτι μετά από τράβηγμα του Sakho στον Salah! Ο Milner το μετέτρεψε σε γκολ και η Liverpool άνοιξε το σκορ ακριβώς πριν τη λήξη του ημιχρόνου!

Β Ημίχρονο : 

Με το καλημέρα στο δεύτερο ημίχρονο άγγιξε το γκολ η Liverpool, καθώς στο 48’ ο Salah πέρασε τον Hennessey, όμως δεν κατάφερε να σουτάρει, έπειτα ο Keita δεν βρήκε εστία. Στο 53’ ο Alisson έκανε εκπληκτική απόκρουση και απομάκρυνε το εξαιρετικό φάουλ του Milivojevic σε κόρνερ. Στο 54’ βρήκε σούτ και ο Van Aanholt, το οποίο έφυγε ψηλά. Ο Salah στο 60’ βρέθηκε πολύ κοντά στο 0-2, όμως ο Schlupp πρόλαβε να βάλει την κόντρα. Ο Benteke στο 66’ κατέβασε καταπληκτικά την μπάλα, όμως έκανε απογοητευτικό σουτ. Καλή ευκαιρία της Palace στο 73’ με τον Alisson να μπλοκάρει το σούτ του Zaha. Ο Mo Salah στο 75’ έφυγε στην κόντρα με μεγάλη ταχύτητα και πριν πλασάρει τον Hennessey, ο καλύτερος παίκτης της Palace, Bissaka τον γκρέμισε και πήρε την κόκκινη κάρτα. Το φάουλ εκτέλεσε ο Salah και απομάκρυνε με το κεφάλι ο Tomkins. Ο Mane στο 81’ σούταρε από καλή θέση, πάνω όμως στον Hennessey. Οι Reds απείλησαν και στο 84’ με την κεφαλιά του Salah να απομακρύνεται σε κόρνερ. Στο 93’ κόρνερ έχει κερδίσει η Crystal Palace, κερδίζει την κεφαλιά ο Van Dijk και βγάζει στην κόντρα τον Salah, ο οποίος πασάρει στον Mane και ο τελευταίος περνάει και τον Hennessey και γράφει το 0-2 για τη Liverpool!!! 

Οι Reds κατάφεραν να περάσουν από το Selhurst Park και έκαναν το 2 στα 2 για πρώτη φορά από το 2013.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων :

Liverpool:

Alisson, Alexander-Arnold, Gomez, Van Dijk, Robertson, Milner (67’ Henderson), Wijnaldum, Keita (87’ Lallana), Mane, Salah, Firmino ( 93’ Sturridge).

Crystal Palace :

Hennessey, Tomkins, Sakho, Wan Bissaka, van Aanholt, Townsend ( 79’ Ward) , Milivojevic, Mcarthur, Schlupp ( Meyer 83’), Zaha, Benteke ( 70′ Sorloth)

Διπλό στο Selhust Park για τη Liverpool!
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com